Vorige week ontving het salesteam van Sandd als eerste in Nederland de kenniscertificaten voor SMA-B Sales Professionals uit handen van SMA Directeur Petra Claessen. De certificaten werden uitgereikt na het volgen van het door de SMA geaccrediteerde opleidingstraject Sales HR Power van BoerCroon, het bureau voor het management van Nederland.

Sandd staat bekend als De Zakelijke Postbezorger van Nederland. Het bedrijf doet inmiddels echter veel meer dan alleen bezorgen. Sandd heeft de ambitie om met nieuwe diensten de klant nog beter te bedienen in het gericht bereiken van hun doelgroepen. Thiemo van Spellen, Commercieel Directeur van Sandd: “Om ons salesteam te helpen bij deze stap naar die nieuwe propositie en persoonlijke ontwikkeling te faciliteren, hebben we samen met BoerCroon een uitgebreid programma ontwikkeld.”

Het nieuwe opleidingstraject van BoerCroon is het eerste programma dat door de SMA (Sales Marketing Association) is geaccrediteerd. Wanneer het complete programma succesvol is doorlopen, worden de cursisten na een assessment ingeschreven in het register. SMA Directeur Petra Claessen: “Het opleidingstraject van BoerCroon is nauwkeurig getoetst aan de richtlijnen van de SMA. Intervisie, masterclasses en coaching maken daar onderdeel van uit. We zijn er bijzonder trots op om de eerste certificaten uit te mogen reiken aan het enthousiaste salesteam van Sandd”.

Sandd (Sort and Deliver) is de Zakelijke Postbezorger van Nederland en richt zich onder andere op de bezorging van geadresseerd drukwerk, zoals (relatie)magazines, direct mail en transactiepost. Daarnaast ontwikkelt Sandd aanvullende diensten om de resultaten van haar klanten te verbeteren. Sandd is sinds 2001 actief op de postmarkt die ruim 4 miljard poststukken groot is. Het bedrijf had in 2010 een marktaandeel van ongeveer 10%. Na de overname van concurrent Selekt Mail op 29 april 2011 is dit aandeel gegroeid naar ongeveer 19%. Het hoofdkantoor staat in Apeldoorn.

 

Rate this post

Print Friendly