ZOETERMEER – 19 december 2013 – Om hun concurrentiekracht, winstgevendheid en klantloyaliteit te handhaven moeten printafdelingen van bedrijven en dienstverleners hun processen en diensten voortdurend verbeteren. Dat wordt een stuk gemakkelijker voor klanten van Edmond Document Solutions nu de integratie in Objectif Lune Software is voltooid. De technologie van Edmond wordt opgenomen in een breder productaanbod dat de productieworkflow van documenten efficiënter en veelzijdiger maakt.

“Het team is groter geworden en het aanbod breder”, zegt Paul Bogers, voormalig directeur van Edmond en nu Senior Sales Consultant. “We maken nu deel uit van een ervaren bedrijf dat de uitdagingen en doelen van klanten begrijpt. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring met documentoplossingen heeft Objectif Lune een uitstekende achtergrond om klanten met behoeften op het vlak van promotioneel en transactie- communicatie waaronder print van dienst te zijn.”

Complementaire technologieën en gemeenschappelijke doelen

“We willen beiden bedrijven helpen aan flexibele, geoptimaliseerde outputprocessen”, zegt Ronald Helmerhorst, General Manager bij Objectif Lune Benelux. “De technologie van Edmond maakt de workflowoplossingen van Objectif Lune voor complexe documentomgevingen nog efficiënter, sneller en flexibeler.”

Klanten van Edmond hebben voortaan de beschikking over een nog uitgebreider scala bewezen oplossingen via één leverancier. Andere voordelen zijn state-of-the-art technologie, een snellere doorlooptijd naar de markt voor nieuwe oplossingen en een wereldwijd 24/7 opererend team. “Snellere ontwikkeling en beschikbaarheid van nieuwe producten kan bedrijven helpen snel in te spelen op de veranderende wensen van hun klanten. Ze kunnen een logisch traject naar overige oplossingen volgen om hun dienstenaanbod op een hoger niveau te brengen”, stelt Helmerhorst.

Soepele overgang voor klanten

Objectif Lune heeft andere bedrijven in het verleden succesvol geïntegreerd, en ook de klanten van Edmond kunnen rekenen op een soepele overgang. “Feitelijk verandert er voor onze klanten bijna niets. Ze kunnen hetzelfde hoge serviceniveau verwachten. Ik weet zeker dat ze onder de indruk zullen zijn van de volledigheid van de oplossingen van Objectif Lune”, merkt Bogers op.

Klanten kunnen gebruik blijven maken van de workflowproducten van Edmond om de efficiëntie van hun activiteiten op hoog peil te houden. Tegelijkertijd hebben ze voortaan toegang tot een grote scala beproefde technologieën om nog meer waarde aan hun bedrijfsactiviteiten toe te voegen. Dit is met inbegrip van een geavanceerde suite producten voor de nabewerking van documenten (document re-engineering) om documenten vanuit iedere toepassing via meerdere kanalen af te leveren. Dienstverleners en printafdelingen kunnen documenten nabewerken om ze aan te passen aan productspecificaties en processen te stroomlijnen.

Rate this post

Print Friendly