Woerden,19 december 2013 – In navolging van de succesvolle lancering van ConnectKey, de geïntegreerde workflow-, security- en printoplossing van Xerox, lanceert consessionair Xtandit de website ConnectKey.nl. Dit online platform bevat uitgebreide informatie over alle functionaliteiten van Xerox ConnectKey en heeft als doel klanten en gebruikers toelichting te geven en praktische handvatten te bieden voor toepassing en gebruik van de geïntegreerde oplossing.

Hans Harmsen, salesmanager Managed Services, Solutions & IT bij Xtandit: “ConnectKey past perfect bij onze propositie: het aanbieden van software dat waarde toevoegt aan Xerox multifunctionals en printers. We zijn overtuigd van de kracht van deze innovatieve oplossing. Een juiste vertaling van ConnectKey naar de praktijk is echter van groot belang voor onze klanten om alle mogelijkheden optimaal te kunnen benutten. Bij Xtandit streven we bovendien altijd naar transparante communicatie over diensten en producten om de echte waarde van documentoplossingen direct duidelijk te maken. In het nieuwe online platform brengen we dit allemaal samen.”

ConnectKey.nl

De mogelijkheden van ConnectKey zijn op het online platform ingedeeld in vier categorieën: gemak, kostenbeheer, veiligheid en productiviteit. Compleet nieuwe features, zoals het zelf kunnen creëren van apps met een achterliggende workflow – die door Xerox met ConnectKey zijn geïntroduceerd – worden afgewisseld met toelichting op uitgebreide en verbeterde bestaande features. ConnectKey.nl laat per categorie zien wat gebruikers kunnen verwachten en geeft met behulp van afbeeldingen en video’s een uitstekende visuele weergave, zodat gebruikers direct aan de slag kunnen. Daarnaast bevat het online platform uitgebreide informatie over de embedded software van Xerox-partners McAfee en Cisco.

Over ConnectKey

ConnectKey biedt IT-professionals, enterprises en het MKB snelle en eenvoudige features om hun werk veilig en snel gedaan te krijgen, waaronder:

• Standaard of zelfgemaakte apps

• Toegang tot de cloud

• Connectie met SharePoint

• Eenvoudige integratie met IT

• Mobile print

• Embedded security

 

Connectkey is beschikbaar op de Xerox ColorQube 8900, ColorQube 9300 serie, WorkCentre 7800 serie, WorkCentre 7200 serie en WorkCentre 5800 serie.

 

Rate this post

Print Friendly