Nijmegen, 11 December 2013 – Aia Software, leverancier van oplossingen voor Customer Communications Management (CCM) is door Gartner gepositioneerd in het Visionaries quadrant van het ‘Magic Quadrant for Customer Communications Management Software’ dat gepubliceerd is op 26 november 2013.

“CCM software is de engine die de elektronische en gedrukte communicatie genereert waarmee organisaties communiceren met hun doelgroepen. Bij Aia Software richten we ons volledig op het ontwikkelen en leveren van de allerbeste CCM-oplossing en onze plaatsing door Gartner in het kwadrant van ‘Visionaries’ bevestigt voor ons dat we daarin slagen,” aldus Tim van Hugte, mede-directeur van Aia Software. “Volgens het rapport geeft het besluit van Gartner om een Magic Quadrant samen te stellen voor CCM software aan dat deze markt groeiende is en dat het een cruciale rol speelt in het creëren van zeer gepersonaliseerde multimedia-communicatie. Wij zien het feit dat Gartner ons heeft meegenomen in dit Magic Quadrant als een bevestiging dat zij Aia Software zien als een gevestigde Europese speler.”

Paul Dirven, mede-directeur: “Aia Software is erg trots dat onze software is opgenomen in dit ‘Magic Quadrant for CCM software’. Al onze oplossingen integreren naadloos met Microsoft SharePoint en Microsoft Dynamics. Deze toegevoegde waarde zal veel potentiële klanten aanspreken en dat geldt ook voor ons innovatieve gebruik van social media en mobiele apps. Die gebruiken niet alleen mobiele technologie als afleverkanaal voor extern gerichte communicatie maar segmenteren de compositiesoftware in taakspecifieke mobiele apps.”

 

 

Rate this post

Print Friendly