Amsterdam, 21 november 2013 – Konica Minolta heeft voor de tweede keer de Buyers Laboratory LLC’s BLI PRO-award in ontvangst mogen nemen. Konica Minolta’s bizhub PRESS 1250/1250P was het enige model in zijn klasse die door BLI vijf sterren toegekend heeft gekregen voor zijn productiviteit. Hiervoor heeft de bizhub een PRO-award gewonnen in de categorie ‘Outstanding Monochrome Light- to Mid-Volume Production Device’.

BLI erkent jaarlijks de leveranciers met de beste productlijnen, gebaseerd op resultaten van individuele modellen. De bizhub PRESS 1250 kan op maat worden geconfigureerd, vanaf de basis tot de totale configuratie, afgestemd op de specifieke wensen van de klant en omstandigheden van elke omgeving waar hij in moet presteren. Verder biedt de bizhub een eenvoudig beheerpaneel en levert hij gedetailleerde informatie over device-updates, papierstatus, RIP-bronnen en printopdrachten. Ten opzichte van concurrerende aanbieders is de gepersonaliseerde mediacatalogus van de bizhub volledig geïntegreerd met de printerstuurprogramma. Daarnaast wordt er ook gebruikgemaakt van een functionaliteit die door middel van kleurcodes beheerders informeert over papiertypes die aangevuld moeten worden.

“We zijn erg trots dat we door het continu verbeteren van onze producten nieuwe waarde kunnen toevoegen voor onze klanten, en dat we hier internationale waardering voor krijgen”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta Business Solutions Nederland BV. “Vorig jaar won Konica Minolta de BLI PRO-award voor de bizhub PRESS C7000 en nu bemachtigen we de eerste plek voor onze zwart-wit-bizhub 1250/1250P. Dat is een enorme mijlpaal voor ons. Het toont aan dat we een sterkte positie hebben in de production printing-industrie. En de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze systemen worden erkend en gewaardeerd.”

David Sweetman, head of BLI’s European Lab and Research Services, noemt de bizhub PRESS 1250 een productiewerkpaard: “De productiviteit van de bizhub is zeer hoog en de afhandeling van media-opdrachten is snel en efficiënt. Ook de manier waarop het printsysteem gebruikers voorziet van waardevolle terugkoppeling over processen leidt tot een snelle afwikkeling van printopdrachten, met minimale onderbrekingen. Daarnaast is nu een ‘tandem’-functie beschikbaar die de productiviteit nog verder verhoogt door opdrachten te splitsen en over twee verschillende printsystemen te verdelen.”

 

Rate this post

Print Friendly