Fujitsu ScanSnap SV600-documentscanner nu beschikbaar voor Mac OS

 

• Mac-software beschikbaar als gratis download

• Geleverd met belangrijke scansoftwareapplicaties, waaronder ScanSnap Manager

 

Londen, 21 november 2013 – De Fujitsu ScanSnap SV600-documentscanner is per direct beschikbaar voor apparatuur die draait op het besturingssysteem Mac OS X. Deze Fujitsu-overheadscanner is perfect voor het digitaliseren van papieren informatie en scant een brede reeks van documenten, waaronder kwetsbare of ongebruikelijke documenten, direct vanaf de desktop. De scanner maakt gebruik van het contactloze scanconcept en kan goed omgaan met een slechte kwaliteit papierinvoer, die gebruikers kennen van boeken en omvangrijke documenten. Daarnaast is de scanner te delen door gebruikers van Windows- en Mac-systemen.

“In aansluiting op het geweldige succes van de nieuwe ScanSnap SV600 in Japan stellen we vast dat dit nieuwste lid van de ScanSnap-productfamilie ook hier goed is ontvangen. Er is een sterke vraag naar in de EMEA-markten”, zegt Mike Nelson, general manager Sales & Marketing bij PFU Imaging Solutions Europe Ltd. “Mac-ondersteuning bouwt voort op dit succes en verbreedt de aantrekkelijkheid in de regio.”

De gratis Mac-software voor de ScanSnap SV600 bestaat uit vier componenten, waaronder de ScanSnap Manager-driversoftware:

• ScanSnap Manager – Maakt scannen met Mac OS mogelijk

Deze driversoftware maakt het toepassen van de SV600 in een Mac OS-omgeving mogelijk. Het omvat de ‘Book Image Correction’-functie die onregelmatigheden door de rug van een open boek corrigeert. Samen met de ingebouwde ‘Page Turning Detection’-functie versnelt dit het digitaliseren van voorheen moeilijk te scannen pagina’s.

• ScanSnap Organizer – Beheren van gescande data voor Mac OS

Voorziet in extra beheermogelijkheden van alle scans en stelt gebruikers in staat om gescande boekpagina’s te bevestigen of – indien nodig – te corrigeren.

• CardMinder – Organiseren van visitekaartjes met Mac OS

Voor het scannen, vastleggen en beheren van visitekaartjes. Met de originele ‘Multiple Document Detection’-functie zijn verschillende kaartjes in een enkele scan vast te leggen, wat de efficiëntie bevordert.

• Abbyy FineReader for ScanSnap – Transformeert afbeeldingen naar Word- en andere tekstformaten voor Mac OS

Biedt OCR-technologie voor het omzetten van beeldgegevens naar aanpasbare Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden.

 

Rate this post

Print Friendly