Londen, 22 november 2013 – Fujitsu lanceert de fi-65F. Dit is een nieuw model binnen het bewezen Fujitsu A6-flatbed-scannerconcept voor het scannen van identiteitspapieren. Met een aparte scanknop en usb-voeding biedt de fi-65F een snelle en gestroomlijnde manier om documenten in korte tijd te scannen. De fi-65F is binnen seconden klaar voor gebruik en scant in één seconde een zwart-wit document met 300 dpi. Hierdoor is informatie op drukbezochte plekken zoals luchthavens, recepties van bedrijven en hotelrecepties heel snel vast te leggen. Fujitsu levert de fi-65F met PaperStream Capture en PaperStream IP-beeldverbeterings- en driver-software. Het gaat om de meest geavanceerde beeldverwerkingstechnologie voor de fi Series-documentscanners.

De Fujitsu-flatbedscanner is ideaal als balie scanner voor het vastleggen van paspoorten, rijbewijzen, pasjes en dergelijke. Postkantoren, banken, grenscontroleposten en hotelrecepties profiteren van het compacte formaat en de snelle verwerking. Dat geldt ook voor telefoonwinkels en autoverhuurbedrijven of grote ledenorganisaties. De Fujitsu-scanner vergroot de efficiency en productiviteit en dringt wachtrijen aan balies terug.

Betere werking en hoge-snelheid scanning

“Nu we al honderdduizenden Fujitsu A6-flatbedscanners hebben verkocht, worden deze modellen de standaard voor efficiënte documentvastlegging”, zegt Mike Nelson, General Manager Sales en Marketing bij PFU Imaging Solutions Europe Ltd. “Ons nieuwe fi Series-model is ideaal voor organisaties en bedrijven die identiteitspapieren direct moeten scannen als onderdeel van een specifiek klantproces”, vult Klaus Schulz, manager Product Marketing EMEA bij PFU Imaging Solutions aan.

Scannen met de fi-65F verloopt zeer snel. Daardoor vermindert de wachttijd voor klanten aan een balie. De scanner is binnen een seconde gebruiksklaar, scant een A6-document met 300 dpi in een seconde en een kleurdocument in 1,7 seconden. De scanner heeft een scanknop voor one touch scanning en usb-voeding voor gebruik op plekken waar stroom niet of bepekt beschikbaar is. Met een bus-kabel duurt het scannen net twee seconden.

Nieuwe PaperStream-software zorgt voor beeldverbetering

De fi-65F is uitgerust met de nieuwste software voor optimaal beeld. De PaperStream IP-software bereidt digitale data voor op vervolgroutines en converteert ieder document naar een hoogwaardige afbeelding. De software koppelt met standaard scan-applicaties via een TWAIN- of ISIS-interface. De PaperStream Capture-applicatiesoftware optimaliseert het volledige vastleggingsproces waaronder beeldverbetering, auto-correctie van scheve documenten, scannen op basis van profielen en workflows.

 

Rate this post

Print Friendly