Naarden, 8 november 2013 – Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) is opnieuw in het MPS-leiderskwadrant geplaatst. Dit is terug te vinden in het ‘Magic Quadrant: Managed Print Services Worldwide’ rapport1 van analistenorganisatie Gartner, Inc.

In het Magic Quadrant rapport van Gartner is Lexmark geëvalueerd op haar ‘toekomstvisie’ en op haar ‘vermogen om deze visie uit te voeren’. “Leiders bieden Managed Print Services aan een groot aantal internationale klanten aan. Hierdoor moeten ze kunnen aantonen dat ze een mondiaal bereik hebben. Daarnaast moeten ze bewijzen dat ze de vaardigheden bezitten om de nieuwste MPS-diensten te leveren die voorzien in de huidige behoeften van bedrijven. Hierdoor dienen ze de nodige kennis, initiatief en middelen in huis te hebben. Leiders bieden een uitgebreide reeks van MPS-diensten aan met een grote toegevoegde waarde voor bedrijven. Hierdoor zijn ze vaak de voorkeursaanbieder van grote en middelgrote klanten”, aldus Gartner.

Lexmark bezit vergaande kennis van verticale markten, waardoor het bedrijf in staat is om op maat gemaakte MPS-diensten te leveren aan verschillende sectoren, bijvoorbeeld aan het bankwezen, de maakindustrie en de detailhandel. Deze diensten variëren van het leveren en beheren van wereldwijde infrastructuren tot aan end-to-end optimalisatie-oplossingen voor het beheren van ongestructureerde informatiestromen.

Deze expertise op het gebied van MPS-diensten voor verticale markten stelt Lexmark in staat om de bedrijfsprocessen van hun klanten te verbeteren. Hierdoor kunnen klanten hun productiviteit en efficiëntie verhogen, waardoor uiteindelijk de klantervaring verbetert.

Lexmark heeft de afgelopen 24 maanden 20 nieuwe MPS-contracten af weten te sluiten bij bedrijven die in de Global 500- of Fortune 500-lijsten staan. Dit is geheel nieuwe business die Lexmark aan haar huidige klantenbestand kan toevoegen.

“Lexmark wordt al vele jaren erkend als leider in Managed Print Services en wij zijn erg trots dat 96 procent van onze MPS-klanten waarmee Lexmark sinds 2009 een contract mee heeft, dit contract hebben verlengd”, zegt Niels Priem, General Manager Benelux bij Lexmark. “De combinatie van industrie-expertise, betrokkenheid en uitstekende technologieën zorgen ervoor dat klanten op korte termijn een return on investment kunnen realiseren. Onze oplossingen hebben bovendien een positieve invloed op de productiviteit, groei en bedrijfsprocessen.”

 

Rate this post

Print Friendly