Papendrecht, 24 oktober 2013 – ManualMaster, softwarespecialist voor kwaliteitsmanagement en documentbeheer, introduceert ManualMaster Starling. Deze moderne, geavanceerde software-omgeving stelt kwaliteitsmanagers en documentbeheerders in staat eenvoudig documenten te maken, te verspreiden en te beheren. Door logica tussen deze documenten aan te brengen ontstaat een gebruiksvriendelijk, op elkaar afgestemd geheel, waarmee gebruikers snel bij de juiste informatie kunnen komen.

De kwaliteitsmanagementsoftware van ManualMaster structureert informatie, legt werkwijzen vast en helpt slagvaardiger te ondernemen. Kwaliteitsmanagement gaat meestal gepaard met het uitwerken, vastleggen en bijhouden van procedures, werkinstructies en formulieren. Hiermee zijn de inspanningen op het gebied van kwaliteitsbeheer aantoonbaar te maken; iets wat noodzakelijk is voor verschillende certificeringen en wet- en regelgeving. Dit leidt echter tot omvangrijke hoeveelheden documentatie en handboeken die gemaakt en bijgehouden moeten worden. ManualMaster Starling maakt dit proces eenvoudig en helder dankzij efficiënt en nauwkeurig documentbeheer, automatische en altijd accurate koppelingen tussen documenten en een overzichtelijk dashboard met de belangrijkste informatie.

Heldere informatievoorziening

Met ManualMaster Starling zijn HTML-publicaties te maken van een of meerdere documenten, waardoor ze toegankelijker worden voor gebruikers in de organisatie. Documenten kunnen naar elkaar verwijzen, waarbij hyperlinks automatisch worden onderhouden zodat altijd naar de meeste actuele, volledige informatie wordt verwezen. De HTML-publicatie is uitgerust met een dashboard dat naar wens kan worden ingericht. Op die manier ontstaat een overzichtelijke startpagina, waarin altijd de actuele taken, informatie, notificaties en statussen worden gedeeld.

Eenvoudige integratie

Starling is gebaseerd op Microsoft-technologie en integreert naadloos met software als Word, Excel en Visio. Hierdoor is het gemakkelijk in bestaande IT-omgevingen te implementeren en kunnen gebruikers blijven werken met voor hen bekende software. Verder is er ondersteuning voor verschillende browsers en kan een koppeling met SharePoint worden gemaakt.

Bovendien heeft Starling een kleine digitale footprint, en daardoor aanzienlijk minder impact op het netwerk dan voorgaande versies; zelfs wanneer grote publicaties geüpdate worden. Dankzij het client-server principe gebruikt de klant een lichte client, terwijl aan de serverkant elders het zware rekenwerk wordt gedaan.

Fred Vahlkamp, mede-oprichter van ManualMaster: “In 1993 introduceerde we al de eerste versie van onze kwaliteitsmanagementsoftware, op basis van de hype rondom ISO 9000 certificeringen. We wilden de enorme hoeveelheid documenten op een slimme manier in goede banen leiden. Die behoefte is er nu, twintig jaar later, nog steeds en waarschijnlijk nog wel sterker. Met Starling bieden we een software-omgeving die volledig inspeelt op de wensen en eisen van de huidige kwaliteitsmanager en documentbeheerder. We bieden hen een effectief, vrijwel onmisbaar hulpmiddel in de werkzaamheden.”

 

ManualMaster Starling maakt kwaliteitsmanagement van handboeken en documentbeheer eenvoudig
5 (100%) 1 vote

Print Friendly