Breukelen, 24 oktober 2013 – Technologie- en servicesbedrijf Xerox is door Gartner. Inc. in het leiderskwadrant geplaatst van het 2013 Magic Quadrant voor Managed Print Services (MPS) Worldwide.[1]

“Als huidige wereldwijde marktleider voor MPS, is Xerox goed gepositioneerd om haar sterke greep op de markt te behouden”, aldus Mike Feldman, president Large Enterprise Operations bij Xerox. “Ons MPS-framework is gebaseerd op drie belangrijke fases: inventariseren en optimaliseren; beveiligen en integreren en automatiseren en vereenvoudigen. Deze beproefde methode heeft gewerkt bij duizenden klanten, omdat we in elke fase voor onze klanten de beheersbaarheid verhogen en het documentproces voor de gebruiker verder vereenvoudigen.”

Om het aanbod van Xerox verder te versterken, heeft het bedrijf haar technologie en documentmanagement expertise gecombineerd met business process- en IT-outsourcing mogelijkheden, om klanten te helpen hun manier van werken te vereenvoudigen.

Martijn Brand, algemeen directeur van Xerox in Nederland: “Het is goed om te zien dat Gartner onze doorlopende gebruiksgerichte innovaties en digitale documentoplossingen binnen MPS heeft gewaardeerd in een duidelijke positionering in het leiderschapskwadrant. Deze innovaties geven onze klanten en dagelijkse gebruikers de mogelijkheid om sneller, efficienter en eenvoudiger om te gaan met hun complete document- en communicatieprocessen.”

Naast de plaatsing in het leiderskwadrant in het Magic Quadrant, wordt Xerox ook genoemd als:

• Wereldwijde marktleider in MPS voor de vierder keer op rij, door analist Quocirca Ltd.,[2]

• Leider in het IDC MarketScape Worldwide Managed Print en Document Services Hardcopy Vendor Analysis,[3]

• Leider in The Forrester Wave MPS 2012 report.[4]

Het Magic Quadrant is een door Gartner ontwikkelde onderzoekstool en geeft inzicht over hoe bepaalde markten zich ontwikkelen, de volwassenheid van die markten en de spelers die hierin actief zijn. Het evalueert bovendien hoe goed technologie bedrijven hun huidige visie uitvoeren.

 

Rate this post

Print Friendly