20/20 vision Europe, ontwikkelaar van de oplossing voor het optimaliseren van het inkoop- en factuurverwerkingsproces (Budget-to-Pay), en Nexus Verus, ontwikkelaar van de oplossing voor eenvoudig e-factureren (Factuurportal), zijn een uniek samenwerkingsverband aangegaan. Deze samenwerking heeft geleid tot dé eerste volledig duurzame e-facturatie oplossing voor ZBO’s en de Nederlandse Gemeenten.

Factuurtotaal

Eind 2012 heeft Nexus Verus Factuurportal gelanceerd. Deze oplossing stelt opdrachtgevers en leveranciers in staat om digitaal Facturen uit te wisselen. Factuurportal en Budget-to-Pay van 20/20 vision vormen samen Factuurtotaal, dé oplossing voor het e-facturatie vraagstuk van factuur tot en met betaling voor gemeenten, ZBO’s en MKB.

Gemeenten waar Factuurtotaal aan is gepresenteerd zijn enthousiast: Purmerend heeft inmiddels besloten om een pilot met Factuurtotaal te starten. De toegevoegde waarde van deze totaaloplossing wordt erkend door de markt. Dit is de conclusie van de eerste themabijeenkomst ‘E-factureren bij gemeenten: het MKB sluit zich aan!’ die op 19 september 2013 heeft plaatsgehad.

In deze unieke samenwerking zullen beide leveranciers hun oplossingen, expertise en ervaringen aan gemeenten en ZBO’s aanbieden. Huidige en nieuwe klanten van beide organisaties zullen hierdoor gemakkelijker toegang krijgen tot bewezen oplossingen en diensten voor de inkomende factuurstroom.

Een nieuwe serie van bijeenkomsten is reeds gepland. Wilt u zelf zien wat de oplossing Factuurtotaal uw organisatie te bieden heeft? Bezoek één van de bijeenkomsten.

  • 31 oktober voor regio West;
  • 12 november voor regio Oost;
  • 3 december voor regio Zuid.

 [btn link=”http://www.2020vision.nl/info/factuurtotaal” color=”grey” size=”size-xxl”]Meer informatie[/btn]

Rate this post

Print Friendly