Breda, 22 oktober 2013 – Donderdag 31 oktober 2013 opent Canon Business Center Breda l Goes l Rotterdam officieel haar nieuwe hoofdkantoor in Breda. Met de feestelijke opening viert zij het tien jarig bestaan van Canon Business Center Breda en de realisatie van twee nieuwe Canon Business Centers voor de regio’s Rotterdam en Goes eerder dit jaar. Deze ontwikkeling past in de strategie van Canon Nederland om in de komende jaren het aantal Canon Business Centers uit te breiden. De Canon Business Centers opereren vanuit het hoofdkantoor, dat zich in juli dit jaar vanuit Oosterhout gevestigd heeft in Breda.

Canon beschikt over een omvangrijk netwerk van ruim 230 Canon Business Centers (CBC’s) in Europa, waarvan elf zich in Nederland bevinden. Deze richten zich volledig op de wensen en behoeften van het midden- en kleinbedrijf, overheden, onderwijs, de gezondheidszorg en grafische bedrijven in hun regio. Elk Canon Business Center biedt een ruim aanbod hoogwaardige oplossingen voor print- en documentmanagement die zijn afgestemd op de primaire processen van bedrijven en organisaties.

Regionale toegang tot internationale expertise

De consultants van het Canon Business Center hebben een diepgaande kennis van ontwikkelingen in hun marktsegment en regio. Ook hebben zij toegang tot voorzieningen van Canon op het gebied van technologie, support, service en consultancy. Hierdoor kunnen bedrijven beschikken over de wereldwijde expertise van Canon. De Canon Business Centers werken daarnaast op basis van een eenduidige formule met een op maat gesneden werkwijze. Zo beschikt elk Canon Business Center over een eigen showroom, verkoop- en marketingteam en serviceorganisatie.

 

Rate this post

Print Friendly