Toshiba breidt de professionele A4 office printerlijn uit met de e-STUDIO470P/520P. Printers met een uitzonderlijke beeldkwaliteit en indrukwekkende snelheden.

De nieuwe monochrome A4 printers, de Toshiba e-STUDIO470P en e-STUDIO520P, bieden uitzonderlijke beeldkwaliteit met een afdruksnelheid van respectievelijk 47 en 52 pagina’s per minuut. De systemen kunnen op het netwerk worden aangesloten en zijn ideaal voor bedrijven en werkgroepen die betrouwbare systemen nodig hebben in hun dagelijkse werkzaamheden.

De e-STUDIO470P biedt een standaard papiercapaciteit van 650 vel en een maximale papiercapaciteit van 2.300 vel. Voor gebruikers die meer afwerkmogelijkheden en een grotere document output nodig hebben, is de e-STUDIO520P ideaal. De papiercapaciteit van de e-STUDIO520P is maximaal 4.400 vel. Dit is, met de optionele finisher met hechtmogelijkheid en meerdere laden, een geavanceerd documentsysteem. De functionaliteit wordt optimaal benut met de WLAN-optie en extra geheugen.

“De e-STUDIO470P en e-STUDIO520P zijn betrouwbare printers die inspelen op de kantoorbehoefte van kleine en middelgrote bedrijven en werkgroepen” zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC. “Beide nieuwe A4-systemen verhogen de efficiency in de kantooromgeving en bieden excellente beeldkwaliteit. Dit maakt deze systemen ideaal inzetbaar voor de dagelijkse kantoorwerkzaamheden”.

Toshiba streeft ernaar de belasting op het milieu met haar producten te minimaliseren, de Toshiba e-STUDIO470P en e-STUDIO520P niet uitgezonderd. Naast functionaliteiten als de automatische duplex eenheid voor dubbelzijdig printen en de energiebesparingsstand print elk Toshiba systeem volledig CO2 neutraal, dankzij het Toshiba CO2 neutraal programma.

 

Rate this post

Print Friendly