BCT, leverancier op het gebied van Enterprise Information Management, organiseert op 14 november voor het vijfde jaar op rij een Finance & Compliance Dag. Tijdens deze dag leren de gebruikers van de financiële oplossingen van BCT en andere geïnteresseerden over de mogelijkheden van digitaal factureren en kunnen ze ervaringen uitwisselen. Het programma is zeer divers, met een aantal boeiende gastsprekers, een workshop, een rondetafelsessie en diverse visieverhalen. “Het belooft een praktische en leerzame dag te worden voor iedereen die verantwoordelijk is voor financieel management”, aldus Jerry Lenaerts, manager knowledge domain finance & compliance bij BCT.

De Finance & Compliance Dag staat dit jaar in het teken van het realiseren van een sterke financiële organisatie en het krijgen van meer grip op geldstromen. Lenaerts vertelt: “We willen de bezoekers met praktijkvoorbeelden en interactieve discussies laten zien wat digitalisering van de financiële administratie voor een organisatie kan betekenen. Enkele onderwerpen die uitgebreid aan bod zullen komen, zijn gevoel krijgen voor de financiële risico’s van de organisatie, continu zicht houden op de uitputting van de budgetten en tijdige verantwoording afleggen.”

De bijeenkomst op donderdag 14 november vindt plaats in Kasteel De Schaffelaar te Barneveld en duurt van 9 tot 16.30 uur. Het volledige programma van de Finance & Compliance Dag is hier te vinden. Aanmelden kan tot 30 oktober via deze link.

Rate this post

Print Friendly