Delft, 21 oktober 2013 – Samsung neemt stelling in de Nederlandse markt voor zakelijk printen. Het bedrijf zal haar marktaandeel flink uitbreiden. Dat de printvolumes veranderen, werkt in het voordeel van Samsung. De innovatieve mogelijkheden van de printoplossingen, zoals de naadloze en beveiligde koppeling met mobiele apparaten, bieden organisaties een passend antwoord op hun veranderende behoeftes. ‘Met onze flexibele oplossingen kunnen medewerkers overal over hun informatie beschikken. Of ze die nu op papier of digitaal nodig hebben,’ stelt Erik Swart, B2B Director van Samsung Electronics in Nederland.

Om organisaties optimaal te bedienen werkt het bedrijf met Samsung Business Centers, waarvan het aantal begin 2014 zal verdubbelen. Daarnaast is Samsung strategische partnerschappen aangegaan met de grote printerresellers Dantuma en CB Groep. Sinds september is ook Leferink Document Works toegetreden tot het collectief van grote resellers. ‘Met de combinatie van onze vernieuwende totaaloplossingen en ons uitgebreide resellernetwerk, verwachten wij onze positie in de zakelijke printermarkt fors uit te kunnen bouwen,’ aldus Erik Swart.

Productiviteit en mobiliteit

De huidige printermarkt staat de laatste jaren behoorlijk onder druk. Onder meer door de opkomst van online, mobiele en Clouddiensten gebruiken veel organisaties minder printers, toners en papier. De slimme printoplossingen van Samsung zijn schaalbaar waardoor ze direct kunnen inspelen op veranderende printbehoeftes.

Met Samsungs printoplossingen kunnen organisaties de productiviteit en de tevredenheid vergroten. Dat doen ze bijvoorbeeld door relevante informatie overal en op elk moment beschikbaar te maken voor hun werknemers, digitaal of op papier. Medewerkers kunnen printopdrachten meenemen op hun smartphone en deze via NFC-technologie (Near Field Communication) afdrukken op een willekeurige printer van de zaak. Ze raken daarvoor de printer simpelweg aan met hun smartphone.

De printtechnologie van Samsung is naadloos en veilig te koppelen aan smartphones, tablets en displays. De schaalbaarheid en de open IT-architectuur zorgen voor een toekomstgerichte en flexibele totaaloplossing op maat, die kan worden toegespitst op de wensen van elk marktsegment, zoals de financiële sector, onderwijs, zorg, retail en het MKB.

Ondersteuning op zakelijke markt

Samsung levert innovatieve printoplossingen voor de zakelijke markt via haar Samsung Business Centers en onder andere drie significante partners voor de Nederlandse printermarkt. Zo sloot Samsung in september 2013 een strategische samenwerking met Leferink Document Works uit Haaksbergen. Eerder werden ook Dantuma en CB Groep strategisch partner van Samsung.

 

Rate this post

Print Friendly