’s-Hertogenbosch, 16 oktober 2013 – Ricoh heeft onlangs een nieuw partnerprogramma geïntroduceerd voor het IT-resellerkanaal. Naast het brede aanbod van printers en multifunctionals, vallen nu ook projectoren, interactieve whiteboards, UC-oplossingen, software en dienstverlening binnen het ITD-portfolio.

Ricoh werkt sinds kort exclusief samen met distributeur Tech Data voor het beheren van voorraad en het snel kunnen inspelen op wensen uit de markt. Daarnaast heeft Ricoh een nieuw partnerprogramma ontwikkeld waarmee resellers kunnen profiteren van uitgebreide sales- en marketingondersteuning, een uitgebreid productassortiment en de Ricoh Communicatie portal.

Ricoh maakt met het nieuwe partnerprogramma onderscheid tussen Qualified Resellers en Preferred Resellers. Beide resellers hebben toegang tot hetzelfde productportfolio op het gebied van print- en presentatie-apparatuur. Voor Preferred Resellers bestaat hiernaast ook de mogelijkheid om clickcharge contracten aan te bieden.

“We zijn erg trots op ons uitgebreide productportfolio waarmee we oplossingen kunnen bieden aan zowel het kleinschalige thuiskantoor alsook de grote multinationals”, aldus Maurits Aalders, Marketing Director van Ricoh Nederland. “Met deze uitgebreide productrange willen we ons marktaandeel in Nederland binnen vier jaar verdrievoudigen. Vanzelfsprekend hebben we daar onze partners voor nodig. Dit is de reden waarom we ons partnerprogramma opnieuw hebben ingericht. Ik ben ervan overtuigd dat onze partners hun klanten nu op een breder terrein kunnen ondersteunen met oplossingen die de klant helpen om efficiënter, duurzamer en productiever te werken.”

 

Rate this post

Print Friendly