Breukelen, 17 oktober 2013 – Xerox heeft Annetta van Velzen benoemd tot Director Human Resources voor Xerox Nederland. In deze functie is zij verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten binnen de Nederlandse organisatie. Annetta volgt Paul-Peter Feld op. Feld was sinds 2007 verantwoordelijk voor HR bij Xerox in de Benelux en Scandinavische landen en is per 1 augustus aangesteld als Directeur Human Resources bij Enexis.

Annetta werkt sinds 1991 bij Xerox, in verschillende functies binnen en buiten HR. Sinds 2008 was ze werkzaam als HR Manager.

Martijn Brand, Algemeen Directeur van Xerox Nederland, over haar benoeming: “Het is goed vast te stellen dat wij medewerkers intern kunnen laten doorgroeien op basis van hun inzet en competenties. Zo ook bij Annetta van Velzen in haar nieuwe rol als Director Human Resources. Dankzij haar jarenlange ervaring binnen Xerox beschikt zij over de juiste expertise om een positieve bijdrage te leveren aan het goede werkgeverschap dat wij als organisatie nastreven. Door haar persoonlijke benadering zal zij voor medewerkers een inspirerende en duurzame werkomgeving kunnen creëren in deze veranderende omgeving.”

 

Rate this post

Print Friendly