Wetzlar, Duitsland, 17 oktober 2013 – Notable Solutions, specialist in veilige informatieverzameling en output management, introduceert NSi Output Manager. Deze geïntegreerde oplossing voor printbeheer stelt bedrijven in staat de productie en het printen van informatie veilig en efficiënt te stroomlijnen.

NSi Output Manager biedt de mogelijkheid veilig te printen, alle output te traceren en vertrouwelijke documenten on-demand af te drukken op een bepaalde printer. Printverzoeken worden enkel vrijgegeven als de gebruiker toestemming heeft, of daartoe gemachtigd wordt. De authenticatie kan plaatsvinden bij het apparaat door naam en wachtwoord in te voeren op het display of gebruik te maken van een andere beveiligingsmethode zoals een security-card.

Dankzij de koppeling met NSi Mobile zijn ook printopdrachten vanaf een smartphone of tablet te versturen. De afdruk is op te halen bij een printer naar keuze, zodra een QR-code op de printer wordt gescand.

Efficiënt en veilig printen

Output management zorgt voor een verlaging van kosten door onnodig printergebruik te verminderen en aanwezige printers efficiënter in te zetten. In grootschalige omgevingen of bedrijfscampussen kunnen gebruikers dankzij NSi Output Manager hun afdrukken bij elke netwerkverbonden printer ophalen. Bovendien kunnen rechten per gebruiker worden vastgelegd. Op die manier kunnen andere, beter geschikte printers of afdrukmethodes worden voorgesteld.

“Klanten kunnen met NSi Output Manager hun printkosten verlagen en slimmer omgaan met de beschikbare printers. Dankzij de combinatie van NSi Output Manager, capture- en andere toepassingen van Notable Solutions is de volledige informatie-lifecycle te overzien om integriteit en veiligheid te waarborgen. Ongeacht of de informatie op een mobiel apparaat, mainframe, desktop of een MFP staat”, aldus Monique Goosen, regional sales manager Notable Solutions.

Realtime inzicht in printergebruik

NSi Output Manager is compatible met uiteenlopende multifunctionele printapparatuur (MFP) en kan de printerinfrastructuur realtime monitoren. Zo is exact te zien wat de status is van printertoebehoren en zijn gedetailleerde gebruiksrapportages op te vragen. Verder zijn dankzij dit inzicht printopdrachten in geval van uitval automatisch door te sturen naar een back-up printer.

Dankzij de naadloze koppeling met NSi AutoStore, de oplossing voor data capture, wordt het beheer van printstromen uit back-end applicaties aanzienlijk eenvoudiger en goedkoper. Hoogvolume printopdrachten vanuit onder andere mainframes, Unix, Linux, AS/400, SAP, Peoplesoft, Epic, of andere, zijn dan bijvoorbeeld om te zetten in elektronische, volledig doorzoekbare bestanden.

 

Rate this post

Print Friendly