Den Bosch, 7 oktober 2013 – Canon Europe – wereldwijd marktleider in imaging-solutions – maakt haar assortiment tweede generatie zwart-wit imageRUNNER ADVANCE multifunctionele printers compleet met de lancering van de imageRUNNER ADVANCE 4200-serie. Deze vier A3-machines combineren een snelle, betrouwbare output met nieuwe innovatieve functionaliteiten. Daarnaast waarborgen ze een efficiënte verwerking van documenten, workflow-efficiency, kostenbewaking en gegevensbeveiliging. Kenmerken die optioneel waren bij de imageRUNNER ADVANCE 4000-serie zijn voortaan standaard beschikbaar, zoals de bekroonde Universal Login Manager[i], Mobile Print & Scan, het Access Management System, doorzoekbare scanbestanden en het veilig wissen van harde schijven.

Het imageRUNNER ADVANCE-assortiment richt zich op alle uitdagingen rondom documentverwerking bij organisaties van elke omvang – van standaardfuncties als gemakkelijk personaliseren en authentiseren tot efficiënte end-to-end documentworkflows.

Door een uiterst gebruiksvriendelijk kleuren aanraakscherm en de MEAP- en MEAP-webapplicatie platforms van Canon kunnen de printers naadloos worden geïntegreerd met haar bekroonde[ii] software-assortiment. Bovendien beschikken gebruikers over krachtige mogelijkheden voor het beheer van print- en scan-workflows. Zo biedt imageRUNNER ADVANCE een betere integratie met uniFLOW – Canon’s toonaangevende Print & Scanmanagement-platform – voor het printen en scannen van documenten. Ook is sprake van configureerbare workflows met Optical Character Recognition en technologie voor compressie van documenten om scanprocessen te stroomlijnen.

Mobiel werken

Door gebruikers eenvoudige mobiele printoplossingen te bieden waarvoor geen server nodig is, ondersteunen de nieuwe MFP’s mobiel werken. Hierdoor kan men printen vanaf mobiele apparaten met iOS, Android en ook via Google’s Cloud Print service. Ook bestaat de mogelijkheid rechtstreeks te scannen naar populaire cloud services met een online dictionary-based OCR-conversie. uniFLOW biedt organisaties een veilig platform voor printen vanaf elk apparaat. De integratie met Therefore Online stelt organisaties in staat hun document-workflows van afstand beschikbaar te maken om de mobiele efficiency te verhogen. “Mobiel werken is in opkomst in Europa, maar deze nieuwe mobiele benadering is in de meeste organisaties nog niet ingeburgerd,” benadrukt Francis Thornhill, European Marketing Manager van Canon Europe. “Canon ondersteunt klanten bij het realiseren van kostenreducties en het beveiligen van zakelijke gegevens. Wij bieden oplossingen waarmee zij zich aan een flexibele werkwijze kunnen aanpassen.”

Beheren en controleren

De imageRUNNER ADVANCE 4200-serie biedt een reeks schaalbare controle mogelijkheden. Zo biedt Universal Login Manager kleinere organisaties rapportages op gebruikersniveau. Ook biedt het op functies gebaseerde toegangsbewaking en inzicht in gebruikersvoorkeuren en bijbehorende kosten. De optie Data Loss Prevention biedt grotere organisaties centrale controle op de productie van documenten en scanactiviteiten in het totale printerpark. De machines kunnen ook centraal worden beheerd, gemonitord en geconfigureerd. Om de inzetbaarheid te optimaliseren, hebben de machines de mogelijkheid van service op afstand, zoals het beheren en bestellen van toners, upgraden en diagnose op afstand.

De imageRUNNER ADVANCE 4200-serie vervangt de imageRUNNER ADVANCE 4000-serie en is vanaf 1 november 2013 verkrijgbaar. De belangrijkste kenmerken van de imageRUNNER ADVANCE 4200-serie zijn:

• efficiënte en betrouwbare zwart-wit printers met een snelheid van 25/35/45/51 ppm.

• configureerbaar 21,3 cm kleuren-SVGA-aanraakscherm

• papiercapaciteit van maximaal 4.980 vel

• snelle scan- en integratiemogelijkheden

• opties voor automatische nabewerking en beveiliging

• zeer hoge energy efficiency

Rate this post

Print Friendly