Hoofddorp, 8 oktober 2013 – Vinken Vastgoed, opererend vanuit Vinkeveen en Amsterdam, heeft onlangs besloten over te stappen naar automatische verwerking van haar inkoopfacturen. De landelijk opererende organisatie, gespecialiseerd in vastgoedbeheer heeft hiervoor haar keuze laten vallen op de factuurverwerkingsoftware van DDi.

De organisatie liep tegen verschillende knelpunten aan in het factuurverwerkingsproces. De fysieke verwerking van de facturen kost veel tijd en wordt uitgevoerd door verschillende collega’s met soms vertraging in drukke perioden. Bijvoorbeeld doordat facturen niet centraal aanwezig zijn en niet 24/7 beschikbaar zijn voor meerdere medewerkers vanaf verschillende locaties en voor haar opdrachtgevers. Ook is er soms geen overzicht in de actuele status van de facturen. Met de ingebruikname van DDi Factuur is de vastgoed organisatie in staat haar factuurstroom vanaf heden geheel geautomatiseerd door haar organisatie te laten gaan voor een snelle, foutloze en volledig digitale verwerking.

Op basis van de integratie tussen DDi Document Software en Informant, het Vastgoedmanagement softwarepakket waar Vinken Vastgoed gebruik van maakt, wordt iedere factuur op het juiste moment ter controle aangeboden bij de juiste budgethouder, tijdig betaald en automatisch digitaal gearchiveerd.

Over Vinken Vastgoed

Vinken Vastgoed bv is een landelijk opererende organisatie gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Voor haar opdrachtgevers verricht Vinken Vastgoed bv naast het reguliere vastgoedbeheer ook de financiering en financiële administratie van onroerend goed portefeuilles. Ook begeleidt en adviseert zij haar opdrachtgevers bij de aan- en verkoop / huur- en verhuur van onroerend goed.

Over Informant

Informant Software, opgericht in 1990, richt zich volledig op het ontwikkelen en implementeren van vastgoedmanagement software en VvE management software. Door de jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt en de intensieve samenwerking met haar klanten, is de productlijn van Informant uitgegroeid tot het meest verkochte vastgoedmanagementpakket.

 

Rate this post

Print Friendly