Buyers Laboratory LLC (BLI), een onafhankelijke onderzoeksbureau, heeft de Toshiba Eco-MFP getest en geëvalueerd. BLI: “De Toshiba Eco-MFP onderscheidt zich door zeer krachtige overall prestaties en biedt veel potentieel voor organisaties die de papierconsumptie willen reduceren en streven naar een meer milieuvriendelijke werkplek.”

De BLI-test onderschrijft de hoge betrouwbaarheid van het systeem en de consistentie in afdrukkwaliteit bij hoge oplagen. De Eco-MFP, die print met blauwe toner, biedt een hoge afdrukkwaliteit met zeer goed leesbare tekst. Het papierrecyclingsysteem wist de toner van het papier, zodat het papier gemiddeld vijf keer kan worden hergebruikt. Dubbelzijdige afdrukken worden in één arbeidsgang gewist. BLI toont in haar evaluatie aan dat de kwaliteit van het wissen efficiënt wordt uitgevoerd en kwalitief zeer goed is, ook als het papier vijf of meer keer wordt gebruikt. Na het wissen van de afdrukken sorteert het papierrecyclingsysteem de documenten in herbruikbaar en niet-herbruikbaar papier. “Indrukwekkend”, volgens de BLI-testen.

Het papierrecylingsysteem kan veel meer dan toner van papier wissen. Het systeem kan ook uw documenten omzetten naar elektronische bestanden en ze voor u opslaan, zodat u altijd toegang tot de informatie heeft. BLI onderschrijft de goede scanmogelijkheden van het papierrecyclingsysteem. Scans kunnen in verschillende documentformaten worden opgeslagen op een netwerklocatie of USB-stick.

“Het BLI-rapport van de Toshiba Eco-MFP onderschrijft onze commitment om innovatieve systemen te ontwikkelen die inspelen op de hoge verwachtingen van de moderne bedrijfsvoering” zegt Manon Kleijwegt, Senior Product Manager bij Toshiba TEC Netherlands. “Met de Eco-MFP kunnen we onze milieubewuste klanten nu helpen hun CO2-voetafdruk aanzienlijk te verminderen en kosten te besparen. Het hergebruik van papier helpt een groenere toekomst te creëren door de totale CO2-uitstoot te reduceren. Dit nieuwe systeem biedt alles in één: ecologie: minder CO2-uitstoot – economie: minder papier – efficiency: scant, archiveert, wist en sorteert papier.”

 

Rate this post

Print Friendly