Sharp, specialist in onder meer audio, visual en document solutions, start vandaag een nieuw samenwerkingsverband voor de verkoop van Sharp’s documentsystemen in de Benelux. Xafax, een toonaangevende leverancier van cashless betaalsystemen en IT-oplossingen voor betaald printen en kopiëren, is dankzij deze samenwerking in staat een unieke totaaloplossing van hardware, software en services te bieden.

Sharp werkt al sinds 2007 samen met Xafax en verkoopt sindsdien de producten van Xafax. Vanaf vandaag worden de rollen ook omgedraaid. De toevoeging van Sharp’s documentsystemen aan het bestaande productportfolio van Xafax, stelt het bedrijf in staat een totaalpakket in document solutions aan te bieden.

Fokko Duijzer, Commercieel Directeur van Xafax: “Wij zijn zeer verheugd dat we de oplossingen van Sharp kunnen toevoegen aan ons portfolio. Overal zijn organisaties op zoek naar mogelijkheden om kosten te besparen en bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Wij willen onze klanten graag ontzorgen door een totaaloplossing te leveren op het gebied van printen, kopiëren en scannen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze samenwerking meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten, omdat Sharp een toonaangevende speler is in de markt die een zeer compleet pakket levert op het gebied van documentsystemen.”

Peter Hoorn, Director Business Systems Benelux bij Sharp is ook erg enthousiast over de samenwerking met Xafax: “Wij werken al jaren prettig en succesvol samen met Xafax en kijken ernaar uit om ons partnerschap met Xafax nu te intensiveren. Met de uitgebreide kennis en ervaring van Xafax is dit bedrijf zeer goed in staat om onze producten en diensten aan zijn klanten te introduceren.”

Rate this post

Print Friendly