‘Inspire to Innovate!’ was het prikkelende thema van de 16e Decos relatiedag, die dinsdag 1 oktober werd georganiseerd door de Noordwijkse IT-organisatie. 200 klanten werden in het volledig papierloze kantoor getrakteerd op boeiende presentaties van onder andere gemeente Stichtse Vecht, KING Gemeenten en Arnold Vanderlyde. Daarnaast ondergingen zij ‘the New Decos Experience’, waarin hen de sterk vernieuwde interfaces werden gepresenteerd. De enthousiaste reacties van de bezoekers duidden het grote succes: “Deze relatiedag was enorm bruisend en in één woord: fantastisch!”

“Het thema ‘Inspire to Innovate!’ past enorm goed bij ons – en bij onze klanten,” licht Decos-directeur Bert Hendriks de keuze voor dit uitdagende motto toe. “Op deze relatiedag willen wij niet alleen gebruikers enthousiast maken over onze innovaties, maar ook door hen geïnspireerd worden. Ik heb vandaag vooral veel positieve reacties gehad op de nieuwe user interfaces van de Decos oplossingen. In ‘the New Decos Experience’ komen vele vernieuwingen samen, zoals gebruiksvriendelijkheid, co-creatie en the cloud. Het is super dat klanten graag samen met ons vooruit gaan met deze innovaties!”

Er waren dan ook uitsluitend positieve reacties te horen op deze dag, die volgens de aanwezigen de beste relatiedag ooit was. In zijn afsluitende sessie ‘Fighting for Success’ vatte Arnold Vanderlyde het gevoel van Decossers én bezoekers perfect samen: “De Decos-medewerkers en de mensen in de zaal zijn allemaal zo positief. Ik word van deze sfeer echt enorm enthousiast!”

Programma boordevol inspiratie

Er was een programma bomvol inspiratie samengesteld, met vele interactieve en vooral mensgerichte sessies om bezoekers mee te nemen in de ‘The New Decos Experience’. De klanten waren erg onder de indruk van de nieuwste innovaties van Decos, zoals de vernieuwde user interfaces van het Zaaksysteem en het Klant Contact Systeem, en het gebruiksvriendelijke Zaaktypen.nl en Agenderen.nl. “Dit gaat ons werk stukken gemakkelijker maken!” aldus een enthousiaste toehoorder.

Daarnaast zette Bart Geerdink van KING Gemeenten hun visie op de standaardisatie van koppelingen uiteen en hield Ben Thijssen van de gemeente Stichtse Vecht een inspirerende presentatie over de nieuwste versie van het KCS. Er was eveneens veel belangstelling voor de binnenkort te lanceren app voor papierloos vergaderen ‘Minute’. Er werd na afloop dan ook nog lang nagepraat over de opgedane inspiratie, waar bezoekers vanaf morgen gretig mee aan de slag kunnen in hun organisaties.

 

Rate this post

Print Friendly