Gebruikers van het Hyarchis documentmanagementsysteem hebben vanaf nu alle dossiers altijd en overal binnen handbereik. De aanbieder van Enterprise en Web Content Management oplossingen lanceert namelijk de Hyarchis iPad app. Hiermee is het mogelijk om op locatie snel en gemakkelijk documenten te raadplegen die staan opgeslagen in het DMS. Documenten kunnen eenvoudig naar de iPad worden gedownload, zodat deze ook zonder internetverbinding beschikbaar zijn.

In de Hyarchis iPad app is het ook mogelijk om in de database te zoeken op metadata door middel van verschillende zoekfuncties. Zo zijn persoonlijke, gedeelde en vooraf gedefinieerde zoekopdrachten beschikbaar. De app is op zo’n manier ontworpen dat de voordelen en mogelijkheden van de iPad worden benut. Denk hierbij aan het verwijderen van gedownloade dossiers met de bekende swipe. De dossiers in de app hebben dezelfde structuur, waarmee de vertrouwde uitstraling van Hyarchis behouden blijft.

“Op pad gaan naar een klant met loodzware aktetassen is definitief geschiedenis. In de huidige tijd is een applicatie voor documentmanagement onmisbaar geworden”, stelt Sybrand Jongejans, algemeen directeur bij Hyarchis. “Met de introductie van de iPad app maken we het onze klanten nog eenvoudiger om op een veilige manier ook buiten de deur documenten in te zien. Hierdoor kunnen gebruikers gerichte service bieden. Uw dossier is immers altijd up-to-date en oproepbaar.”

 

Rate this post

Print Friendly