Lelystad, 30 september 2013 – Rotaform Document Services breidt haar printerpark uit met een Océ ColorStream 3500 van Canon. Het bedrijf installeerde in 2011 als eerste in Nederland dit hoogvolume inkjet-systeem. Hierna volgde al snel de plaatsing van een derde ColorStream 3500. Twee werden gekoppeld als twin, waardoor dubbelzijdig printen mogelijk werd. Met de aanschaf van de vierde printer kan ook een tweede dubbelzijdig systeem gecreëerd worden.

Met de ColorStream 3500 is Rotaform in staat aan de snel groeiende behoefte aan dubbelzijdige full colour printproducties te voldoen. Dankzij de aanschaf van de vierde ColorStream 3500 kan het bedrijf nog sneller en kostenefficiënt kwalitatief hoogwaardige printopdrachten verwerken. Rotaform uit Lelystad biedt haar klanten onder andere grafische diensten als Print & Mail, elektronisch factureren, (beveiligd) drukwerk, scannen, response-verwerking en archiveren.

Belangrijke groeimarkt

“Full colour inkjet printen heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Deze verschuiving van offset naar full colour printen wordt met name gevoed door een toenemende behoefte aan gepersonaliseerde communicatie. Om aan deze groeiende vraag te voldoen, was het voor Rotaform noodzakelijk de dubbelzijdige capaciteit uit te breiden. Door te investeren in een vierde Océ ColorStream 3500-printer versterken we onze leidende positie in deze belangrijke groeimarkt”, vertelt Dirk van Oostveen, Commercieel Directeur van Rotaform Document Services.

“Rotaform investeerde twee jaar geleden als eerste bedrijf in Nederland in ons ColorStream-platform. Het is fantastisch te zien dat de vooruitziende blik en ondernemerszin van Rotaform hebben geresulteerd in een derde en nu zelfs een vierde printtoren”, zegt Frank Huigen, Sales Director Professional Printing van Canon Nederland.

Modulaire oplossing voor snelle overgang op kleur

De Océ ColorStream 3000 Twin-serie is een modulaire oplossing en verkrijgbaar in verschillende single- en twin-configuraties. Met dit flexibele systeem kunnen organisaties de printmodus aanpassen aan het tempo waarmee zij op kleur overstappen. Een full colour Océ ColorStream 3000 Twin kan ook worden ingesteld als systeem voor alleen zwart-wit.

 

Rate this post

Print Friendly