Amstelveen, 30 september 2013 – HP kondigt vandaag de HP Designjet T2500 eMultifunction Printerserie eMFP aan. De compacte grootformaat printer – die zowel kan scannen als printen en kopiëren – biedt nieuwe toepassingen die zijn ontwikkeld op basis van de behoeftes van de gebruikers. Ontwerpteams kunnen dankzij de nieuwe Designjet nog beter en sneller samenwerken.

Grootformaat documenten in kleur scannen is belangrijk voor een breed scala aan professionals. In de architectuur, bouw, constructie en design, maar ook voor cartografen overheidsbedrijven en enterprise klanten is dit een efficiënte werkwijze. Aanpassingen in het werk kunnen zo eenvoudig worden doorgegeven. Echter is scannen van grootformaat tot nu toe een complexe en tijdrovende bezigheid gebleken. Bovendien zijn veel scanners vandaag de dag een apart apparaat naast de grootformaat printer die op kantoor aanwezig is.

Nieuwe features

De HP Designjet T2500 eMultifunction Printer biedt een geïntegreerde scanner. Hiermee kunnen schetsen eenvoudig worden gescand en verstuurd naar teamleden, bijvoorbeeld wanneer er handmatig aanpassingen op zijn gedaan. Bovendien verlicht de printers ergonomische design pijnpunten met features zoals een geïntegreerde output stacker voor prints. Ook is het mogelijk om twee rollen met verschillende media aan de voorzijde van de printer te laden. Deze zijn slim te wisselen met het intuïtieve touch screen, waarmee de status van de rollen en de printopdrachten in de gaten wordt gehouden.

“We zijn continu in gesprek met onze klanten tijdens de ontwikkeling van een project. Dat houdt in dat we vaak meerdere correctierondes hebben voordat een plan definitief is”, zegt Debbie Garcia, projectcoördinator, Inland Engineering Services, Inc. “Voorheen konden we wanneer een klant ons wijzigen doorgaf documenten alleen in gedeeltes scannen. Met de HP Designjet T2500 eMultifunction Printer, kunnen we nu eenvoudig plannen op grootformaat scannen, inclusief de handmatig aangebrachte aantekeningen en aanpassingen. Zo kunnen we onze ontwerpen onmiddellijk bijwerken. Projecten worden hierdoor efficiënter afgewerkt en het biedt ons de mogelijkheid om real-time met onze klanten te werken.”

Nieuw design HP Designjet printer geeft gehoor aan klantenfeedback

De HP Designjet T2500 eMultifunction Printer is ontworpen samen met klanten uit de hele wereld en heeft 30 procent minder ruimte nodig dan zijn voorganger. Dit stelt klanten in staat de benodigde kantoorruimte te minimaliseren. De geïntegreerde stacker levert platte en netjes gesorteerde prints. Dit helpt teams verschillende projecten tegelijkertijd beter te organiseren. Met twee rollen en invoer van media aan de voorzijde kunnen projecten die verschillende papiersoorten en -formaten vereisen eenvoudig worden uitgevoerd zonder de rollen te verwisselen. Daarnaast biedt het intuïtieve kleurentouchscreen gebruikers meer controle over beheren van wachtrijen, bijhouden van printkosten, afdrukken van afbeeldingen zonder rand(2) en bekijken van printpreviews.

De printer biedt ook een breder scala aan media-opties met de mogelijkheid om te printen op A0-formaten.

De HP Designjet T2500 eMultifunction Printer is ontworpen om de efficiëntie van de middelgrote en enterprise ondernemingen te verhogen. Het nieuwe design en de functionaliteiten zijn afgeleid van de recent geïntroduceerde HP Designjet T920 en T1500 ePrinters.

“We hebben een grote verschuiving gezien in de manier waarop architectuur-, engineering- en constructiebedrijven werken. Deze bedrijven zijn veranderd van een structuur van teams die opereren vanuit een centrale locatie, naar een toenemend aantal externe werkgroepen met verhoogde samenwerking tussen bedrijven onderling”, zegt Ramon Pastor, vice-president en general manager, Large Format Printing, HP. “HP’s nieuwe designeigenschappen zorgen voor een multifunctioneel apparaat dat helpt de productiviteit en werkomgeving te verbeteren.”

Maak verbinding met de cloud met HP Designjet ePrint & Share

Het HP Designjet ePrinter portfolio bevat ook HP Designjet ePrint & Share. Dit is een gratis webservice die het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot documenten op groot formaat en deze te bekijken en printen met een Android-of Apple-tablet, een smartphone, een notebook of een ePrinter touchscreen.(3)

Samen met HP Designjet ePrint & Share, stelt de webverbonden HP Designjet T2500 eMultifunction Printer gebruikers in staat om automatisch kopieën van projecten op te slaan in de cloud bij het scannen of afdrukken.(3) Gebruikers kunnen ook projecten e-mailen om af te drukken door een PDF bestand of ander afdrukklaar materiaal aan een e-mail toe te voegen en het direct te sturen naar het speciale e-mailadres van de ePrinter’s.(3)

 

Rate this post

Print Friendly