Breukelen, 27 september 2013 – Print- en signbedrijf CopyNet uit Haarlem heeft geïnvesteerd in een Xerox Nuvera 120 EA. Het bedrijf kiest daarmee naast kleur ook voor zwart-wit. Met de nieuwe Nuvera speelt CopyNet in op de continue vraag naar scherpgeprijsde zwart-wit afdrukken in grote oplages van hoge kwaliteit. Door de aanwezigheid van een Xerox ColorPress 1000 kunnen klanten hun complexe kleur- en zwart-wit-opdrachten met elkaar combineren.

Martin Hop, directeur van CopyNet Print & Sign: “Doorslaggevend in onze keuze voor de Nuvera 120 was het groene karakter van de machine. De Nuvera is energiezuinig en maakt gebruik van milieuvriendelijke EA-toners. Bovendien haalt Xerox de verbruiksartikelen na gebruik bij ons op voor recycling. Maar de Nuvera 120 past ook perfect bij onze behoefte aan gebruiksgemak. Onze monteur is in korte tijd getraind om de machine zelf te kunnen onderhouden. Daarnaast biedt de Nuvera de kracht en snelheid die we nodig hebben voor ingewikkelde opdrachten en is hij tegelijkertijd geschikt voor de meer alledaagse afdruk- en kopieeropdrachten. Allemaal zaken waarmee Xerox ons werk makkelijker maakt. Zo kunnen we met deze groene machine snel inspelen op de diverse behoeften van particulieren en bedrijven in de Haarlemse regio, en dat hoeven niet alleen kunstschilders te zijn!”

Scannen, kopiëren en printen

De Xerox Nuvera 120 EA kopieert, scant en print 120 beelden per minuut en verwerkt een ruime keuze aan papiersoorten, -formaten en -gewichten. Opdrachten bestaande uit gedrukte originelen en digitale afdrukbestanden kunnen met elkaar worden geïntegreerd. De EA-toners leveren een afdrukkwaliteit die nauwelijks te onderscheiden is van offset.

 

Rate this post

Print Friendly