Meerssen, 23 september 2013 – I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – organiseert op 8 oktober 2013 in Amsterdam de jaarlijkse relatiedag I.R.I.S. Customer Event met als thema ‘Smart EIM’. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in EYE Amsterdam, een prachtige en inspirerende locatie. I.R.I.S. laat daar samen met sponsoring partners HP/Autonomy, OpenText en Workshare zien wat de nieuwste inzichten zijn op het gebied van Enterprise Information Management (EIM).

Meer dan ooit is het nu van belang om het maximale uit IT-investeringen te halen. Efficiëntie en compliancy eisen zijn belangrijke bedrijfsdoelstellingen voor de meeste organisaties. Rick Gruijters, Sales Manager I.R.I.S. Nederland: “ROI-berekeningen en business plannen zijn meer dan ooit belangrijk voor de start van een project – dus is het cruciaal om het beste uit de huidige omgeving te halen met behulp van innovatieve bewezen software. Processen stroomlijnen en medewerkers de tools bieden die ze nodig hebben om uit te blinken in wat ze doen. Dat is waar ‘Smart EIM’ om draait: optimalisatie en innovatie.”

Het programma van het I.R.I.S. Customer Event start om 10.00 uur met een inleiding en een aantal keynote speakers. Tijdens verschillende breakout sessies (twaalf in totaal) zullen I.R.I.S. en haar partners dieper ingaan op (nieuwe) EIM ontwikkelingen, oplossingen en producten. De bijeenkomst is primair bedoeld voor leidinggevenden en beleidsmakers die te maken hebben met document- en informatie-intensieve processen en betrokkenen zijn bij de inzet van HP/Autonomy- , OpenText- en Workshare-producten in een organisatie. Ook managers van bedrijfs- en ondersteunende afdelingen, zoals HR, Finance en Corporate Legal, zijn van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst.

Het programma van de bijeenkomst:

10.00 Welkom en introductie

10.20 Keynote: Market Trends

11.15 Keynote: I.R.I.S. ‘Smart EIM’

12.00 Customer Awards

12.30 Lunch

13.30 1. Business Process Management for Professional Services (I.R.I.S.) / 2. Smart Process Apps, OpenText Assure (OpenText)

14.00 1. Legacy Data Cleanup (HP/Autonomy) / 2. OpenText Roadmap (OpenText)

14.30 1. Structured, secure sharing beyond the four office walls (Workshare) / 2. Contract Management in OpenText ECM (I.R.I.S.)

15.00 Pauze

15.15 1. I.R.I.S. Roadmap for HP/Autonomy Roadmap (I.R.I.S.) / 2. I.R.I.S. Roadmap for OpenText (I.R.I.S.)

15.45 1. HP/Autonomy Roadmap (HP/Autonomy) / 2. Business Consultancy, get the most out of your environment (I.R.I.S.)

16.15 1. HP/Autonomy User Group / 2. OpenText Dialogue

16.30 Afsluiting en cocktail

 

Het I.R.I.S. Customer Event vindt plaats in EYE Amsterdam. EYE is gelegen in het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station. Deelname is gratis. Registreren is mogelijk via de website van I.R.I.S. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Dunja Koenders van I.R.I.S Nederland: +31 (0)43 408 6600.

 

Rate this post

Print Friendly