Breukelen, 23 september 2013 – Xerox breidt haar portfolio uit met twee nieuwe printers. Deze bieden het mkb niet alleen meer snelheid en efficiency, ze zorgen er ook voor dat het makkelijker wordt om professioneel uitziende afdrukken met een hoge kwaliteit te maken. Door de wifi-optie kan dat vanaf iedere gewenste plek binnen kantoor.

De Xerox Phaser 3610 zwart-wit printer en de multifunctionele WorkCentre 3615 (MFP) horen met een afdruksnelheid van 45 pagina’s per minuut tot de snelste machines in hun categorie. Beide kantoormachines kunnen worden uitgebreid met drie 550-vel laden voor in totaal 2.350 vellen papier om grote printopdrachten en verschillende printmedia-toepassingen in één keer te verwerken. De afdrukresolutie van 1200 x 1200 dpi voorziet memo’s, salesmateriaal en facturen van een scherpe afdrukkwaliteit.

Beide apparaten zijn voorzien van Apple AirPrint. Deze toepassing geeft gebruikers de mogelijkheid om e-mails en documenten direct vanaf hun mobiele telefoon of tablet met iOS te printen, wanneer ze verbinding hebben met het kantoornetwerk. Wanneer medewerkers niet op kantoor zijn, kunnen ze gebruik maken van Xerox PrintBack, zodat de printopdrachten klaarstaan bij terugkomst.

De WorkCenter 3615 en de Phaser 3610 maken gebruik van Xerox EA Toner, die zorgt voor haarscherpe afdrukken en in productie aanzienlijk minder belastend is voor het milieu. De tonercartridges hebben extra capaciteit, waardoor gebruikers minder tijd aan de vervanging ervan hoeven te besteden. De standaardinstelling voor dubbelzijdig printen op beide machines zorgt daarnaast voor een besparing op kosten voor papier. Ook Secure Print is een standaardoptie op beide printers, waarmee vertrouwelijke documenten in de juiste handen terecht komen.

Beschikbaarheid

De Xerox Phaser 3610 en Xerox WorkCentre 3615 zijn per direct beschikbaar.

 

Rate this post

Print Friendly