Woensdag 25 september is de nieuwe vestiging ‘Sandd Limburg’ in de gemeente Echt sportief geopend. Wethouder Dijcks van de Gemeente Echt-Susteren en Haico Meijerink (Algemeen Directeur van Sandd) namen het pand officieel in gebruik. Dat deden ze door samen met Roy Maassen en Stan Rullenraad (spelers van het 1e elftal van E.V.V. Echt) een voetbal te schieten door een opstaande laaddeur.

Sinds 1 september heeft Sandd haar intrek genomen in het nieuwe pand aan de Nobelweg te Echt. Het pand is onderdeel van het masterplan vastgoed en huisvesting en is het eerste logistieke centrum dat speciaal voor Sandd gebouwd is. De logistieke efficiency is optimaal doordat het nieuwe pand is ingericht volgens een model dat is ontstaan uit ervaringen in de andere centra. Rob Brakenhoff, Operationeel Directeur bij Sandd: “We zijn er enorm trots op dat er speciaal voor Sandd gebouwd is. De geweldige locatie heeft een uitstekende infrastructuur en het pand is duidelijk zichtbaar vanaf de A2. Met het nieuwe logistieke centrum verwacht Sandd een bijdrage te kunnen leveren aan de ambities van het bedrijf.“

Burgemeester Hessels benadrukte verheugd te zijn met de keus van Sandd om gevestigd te blijven in de gemeente. De groei van de relatief jonge speler op de postmarkt moedigt hij aan en Sandd past bij de ambitie van de gemeente om in Limburg een centrale rol te spelen. Het kan niemand ontgaan zijn dat Sandd in Echt aanwezig is: met het nieuwe pand én als hoofdsponsor van voetbalvereniging E.V.V. Echt.

 

Rate this post

Print Friendly