De Toshiba kleurenmultifunctionele serie, de e-STUDIO2555C/3055C/3555C/4555C/5055C, heeft de prestigieuze “Editor’s Choice” award van Better Buys for Business gewonnen. Better Buys for Business is één van de meest gerenommeerde onafhankelijke onderzoeksbureaus van Amerika. Met meer dan 20 jaar ervaring in onderzoek en analyse van apparatuur kent het team van Better Buys for Business de “Editor’s Choice” award toe aan systemen die de beste zijn in hun klasse.

De e-STUDIO5055C-serie wordt vooral geroemd om de unieke beveiligde harde schijf. Toshiba is de eerste die deze harde schijf biedt voor een zeer hoog niveau van gegevensbescherming. Als de harde schijf uit het systeem wordt gehaald en in een ander systeem wordt geplaatst, wordt de data op de harde schijf automatisch gewist.

Alle systemen in deze serie bieden standaard kopiëren, printen en scannen en optioneel faxen. De ingebouwde e-BRIDGE controller verbetert de prestaties en zorgt voor dezelfde bediening van nagenoeg alle Toshiba systemen. Printen van en scannen naar USB is standaard en vele geavanceerde scanmogelijkheden zijn optioneel, waaronder scannen naar de cloud.

De systemen bieden een maximale papiercapaciteit van 3.200 vel en standaard automatisch dubbelzijdig printen. De verschillende finishers zorgen voor flexibele afwerkmogelijkheden, zoals boekjes hechten. Better Buys for Business: “Uniek aan deze systemen is de optionele interne finisher met een capaciteit van 1.000 vel en 50 vel enkele hechtpositie voor een zeer vriendelijke prijs.” “En in tegenstelling tot vele andere modellen is 128-bit PDF encryptie standaard.”

“De e-STUDIO55055c-serie zijn serieuze kleurensystemen met zeer sterke functionaliteiten. Toshiba was zeer slim om deze systemen te bouwen op het bekende robuuste Toshiba platform. Het toevoegen van functies aan de sterke architectuur maakt dit zeer goede systemen. En dus terechte winnaars van onze award”, aldus Better Buys for Business

 

Rate this post

Print Friendly