Woerden, 16 september 2013 – Xtandit, de grootste onafhankelijke Xerox-partner in Europa, krijgt opnieuw erkenning voor haar dienstverlening. Het bedrijf ontvangt als eerste Europese partner het CompTIA Managed Print Trustmark. Dit is voor Xtandit de derde onderscheiding in korte tijd. In juli werd de dienstverlener beloond door de Managed Print Services Association (MPSA) met twee internationale awards voor haar aanbod in managed print services (MPS).

Het CompTIA Managed Print Trustmark is een leveranciersonafhankelijk keurmerk voor bedrijven die worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit van dienstverlening en de inzet van deze diensten bij hun klanten. Het CompTIA Managed Print Trustmark is ontwikkeld om bedrijven in het MPS-segment te helpen zich te differentiëren in een groeiende markt door ondersteuningen te bieden met best practises en industriestandaarden.

Edwin Jongsma, commercieel directeur van Xtandit: “Opnieuw een mooie internationale erkenning voor onze dienstverlening. Met dit keurmerk en de recente MPSA awards kunnen we wel stellen dat we een leidende positie innemen in de managed print services markt. Niet alleen voor Nederlandse standaarden, maar dus ook internationaal gezien. En daar zijn we best een beetje trots op.”

 

Rate this post

Print Friendly