Split~Vision introduceert haar nieuwe product ‘SharePoint All-in-One’. Dit is een gebruiksvriendelijke oplossing die inzetbaar is voor de gehele SharePoint-omgeving van organisaties. SharePoint All-in-One is ontwikkeld voor de overheid en andere branches zoals onderwijs, zorg, productie en zakelijke dienstverlening.

SharePoint All-in-One van Split~Vision is een totaaloplossing voor de digitale informatiehuishouding in een SharePoint-omgeving. Deze gebruiksvriendelijke oplossing integreert bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) zaakgericht werken, document- en recordsmanagement, projectmatig werken, overall planning van zaken, projecten, rapportages en medewerkersportalen. De oplossing is gebaseerd op het uitgangspunt de IT zo efficiënt mogelijk te laten werken, zonder extra kosten of maatwerk.

De beheer(s)structuur wordt vastgesteld en vastgelegd vanuit een (strategisch) governance-plan. Door deze informatiestructuur vast te stellen vanuit de organisatie en de beleids-/bedrijfsvoering worden problemen in de toekomst voorkomen. Het product SharePoint All-in-One biedt functionaliteit voor de volgende deeloplossingen:

 SharePoint All-in-One voor uw klant

 SharePoint All-in-One voor medewerkers zaak, project en KCC

  • SharePoint All-in-One voor medewerkers informatie
  • SharePoint All-in-One Afdelingsspecifiek
  • SharePoint All-in-One voor management
  • SharePoint All-in-One Bestuur
  • SharePoint All-in-One voor Algemeen Management
  • SharePoint Controller voor SharePoint beheerder

Oplossingen van Split~Vision in de praktijk

Een onderdeel van SharePoint All-in-One, SharePoint Controller, is al succesvol in gebruik genomen bij Waterschap Rijn en IJssel en de gemeente Nijmegen. “Als waterschap hebben we belang bij een goed informatiebeheer. Dat was de belangrijkste reden voor de overstap naar SharePoint. Wat voor mij met betrekking tot het functioneel beheer erg belangrijk is, is dat alle kruisverbanden blijven bestaan. Met SharePoint Controller houd je die verbanden overeind en creëer je een blauwdruk van niet alleen je informatieomgeving, maar eigenlijk van je hele organisatie en alles wat zich daarbinnen afspeelt wat van belang is aan processen, projecten en informatie.”, aldus Nick Verwaaij, functioneel beheerder bij Waterschap Rijn en Ijssel. SharePoint Controller is een beheer(s)oplossing voor onder meer integratie met Active Directory, configuratie en beheer (synchronisatie) en SharePoint-connect.

Rate this post

Print Friendly