Nijmegen, 9 september 2013 – Eind vorig jaar tekenden Innovation Group en Aia Software een samenwerkingsovereenkomst en nu is de relatie bezegeld met de eerste gezamenlijke klant in de verzekeringsindustrie. De customer communications managementoplossing (CCM) combineert Insurer van Innovation Group en ITP van Aia Software en biedt daarmee een veel grotere controle over de communicatieprocessen. ITP is gericht op het besparen van zowel geld als tijd en produceert zeer gepersonaliseerde correspondentie op een interactieve en dynamische manier. Verzekeraars krijgen daarmee de gewenste flexibiliteit terwijl ze toch volledige controle houden op het proces.

ITP richt zich op de behoefte bij verzekeraars om hun klanten een betere dienstverlening te laten ervaren. Het integreren van ITP in de eigen Insurer oplossing maakt dat Innovation Group een snellere time-to-market voor nieuwe documenten mogelijk maakt doordat er minder resources nodig zijn voor het creëren en distribueren van klantcommunicatie op maat.

“Met behulp van Aia Software kunnen we nu een end-to-end oplossing bieden als vervanging van verouderde documentproductiesystemen die de steeds hogere eisen van de verzekeringsomgeving niet aan kunnen,” vertelt Ian Bowen, hoofd verkoop bij de Innovation Group. “Deze oudere systemen vereisen veel handmatige input en zijn gecompliceerd. Wij kennen zelfs verzekeraars die tot 500 dagen doen over het bouwen en distribueren van templates voor polissen en claimsdocumenten. Met ITP kunnen deze bedrijven hun documenten eenvoudig en snel beheren, aanpassen of aanvullen zonder dat de IT-afdeling er bij betrokken hoeft te worden.”

“We zijn trots op de Innovation Group als uitbreiding van ons partnernetwerk. Met deze samenwerking en de gezamenlijke nieuwe klant zijn we weer een stap dichterbij ons doel: de belangrijkste customer communications-specialist worden in Europa,” zegt Leon Pillich, directeur van Aia Software. “Samen met de Innovation Group willen we de meest kosteneffectieve oplossing voor deze markt bieden met een makkelijk te gebruiken product van hoge kwaliteit. Met ITP is dit gelukt, we geven de verzekeraars de benodigde tools om snel te kunnen reageren op de marktomstandigheden. Maar nog belangrijker: hiermee staat de klant echt centraal in het hele communicatieproces.”

Rate this post

Print Friendly