’s-Hertogenbosch, 4 september 2013 – Ricoh heeft het CompTIA Managed Print Trustmark ontvangen van CompTIA, de non-profitorganisatie voor informatietechnologie (IT). Het betrouwbaarheidskenmerk is recentelijk aan Ricoh uitgereikt tijdens een ceremonie in Tokio. Sergio Kato, Associate Director en Deputy General Manager van de Business Solutions Group van Ricoh kreeg de prijs overhandigd van Dennis Kwok, Vice President van CompTIA voor de regio Asia Pacific.

Het CompTIA Managed Print Trustmark wordt uitgereikt aan organisaties in de Managed Print Services-branche met een buitengewone dienstverlening aan en communicatie met klanten. Het betrouwbaarheidskeurmerk is door CompTIA ontwikkeld in samenwerking met deskundigen en leiders uit de branche en heeft ten doel om organisaties te onderscheiden die goed presteren op de vlakken integriteit en dienstverlening met duurzame kwaliteit. Het keurmerk is speciaal bedoeld voor organisaties die printdiensten op locatie bieden via een model met managed services.

“Wij zijn erg blij met deze met deze onderscheiding”, zegt Mark Boelhouwer, CEO Ricoh Nederland. “Deze kwalificatie geeft aan dat onze aanpak om klanten te helpen met het ontwikkelen van een strategie voor verbetering van documentprocessen werkt. CompTIA staat bekend om zijn grondige evaluatieproces waarmee de kandidaten worden beoordeeld. Juist daarom zijn we vereerd met deze onderscheiding.”

Nancy Hammervik, Senior Vice President van Industry Relations bij CompTIA: “Dit keurmerk staat voor deskundigheid, vertrouwen en kwaliteit in de branche. Organisaties die in aanmerking komen voor de onderscheiding ondergaan een streng evaluatieproces. Deze onderscheiding betekent dat Ricoh voldoet aan de eisen die worden gesteld in de IT-branche, of deze eisen zelfs overtreft.”

Voor het verkrijgen van het CompTIA Managed Print Trustmark zijn zowel interne als externe activiteiten van Ricoh geëvalueerd. Het gaat hierbij om activiteiten gericht op interne procedures en de omgang met klanten en potentiële klanten. Ricoh is de eerste organisatie met het hoofdkantoor buiten Noord-Amerika die deze kwalificatie ontvangt.

 

Rate this post

Print Friendly