Theo Wolferink, Hoofd Financiën en Administratie (F&A) bij De Rooyse Wissel, vertelt in een interview met enthousiasme over zijn ervaringen met het gebruik van de software en de projectmatige implementatieaanpak van 20/20 vision.

De Rooyse Wissel is één van de vier organisaties die samen Conrisq Groep vormen die samen een compleet aanbod in zorg en behandeling leveren. De groep wordt gevormd door het forensisch psychiatrisch centrum de Rooyse Wissel, de Ottho Gerhard Heldringstichting, het Ambulatorium en Bijzonder Jeugdwerk Brabant. Op dit moment maken de Rooyse Wissel en de O.G. Heldringstichting reeds actief gebruik van de software voor digitale factuurverwerking van 20/20 vision.

Theo Wolferink, Hoofd F&A schetst de situatie voor de invoer van 20/20 vision. “Voordat wij 20/20 vision gebruikten raakten facturen soms kwijt of waren lang onderweg, werden de contracten niet goed geregistreerd en was het nooit zichtbaar waar een factuur zich bevond binnen de organisatie”.

De organisatie probeerde controle te houden op de status van een factuur via een handtekeningenboek. Sinds de invoer van 20/20 vision is het proces sneller, efficiënter en minder tijdrovend. Theo Wolferink: “We hebben nu kortere doorlooptijden, de administratieve rompslomp is verleden tijd en er is optimale controle bij wie een factuur in behandeling is”. Het resultaat is een snellere en foutloze goedkeuring van facturen.

Naast deze voordelen vertelt Theo Wolferink in dit interview hoe de organisatie verbeterslagen heeft gemaakt op gebied van budgetbeheer, inkoopmanagement en contractmanagement. Vraag het gehele interview (pdf-formaat) aan via nally.pieternella@2020vision.nl en ontdek de gerealiseerde voordelen van een volledig gedigitaliseerd proces van budget tot betaling.

Meer weten over de oplossingen van 20/20 vision voor het optimaliseren van het proces van budget tot betaling? Bezoek de website

[btn link=”www.2020vision.nl/oplossingen/overzicht-oplossingen” color=”grey” size=”size-xxl”]Budget2pay oplossingen[/btn]

 

Rate this post

Print Friendly