Hoofddorp, 28/8/2013 – DDi Document software is opnieuw officieel benoemd tot Microsoft Certified Partner. Deze Microsoft certificering is een uniform en wereldwijd kwaliteitsmerk dat Microsoft toekent aan haar partners. Met het Silver partnership voldoet DDi aan de onlangs aangescherpte eisen die Microsoft aan haar partners stelt met betrekking tot de geleverde softwareproducten en diensten.

Microsoft stelt een aantal stevig geformuleerde voorwaarden aan het partnerschap, waaronder het in dienst hebben van exclusieve Microsoft Certified Professionals. Desbetreffende medewerkers worden op continue basis getraind om de hoogwaardige Microsoft oplossingen succesvol bij zijn klanten te implementeren. De certificering is het bewijs dat ze deze trainingen met goed gevolg doorlopen. Ook het behalen van voldoende partnerpunten, waarmee de kennis en vaardigheden op het gebied van Microsoft producten en technologie in kaart worden gebracht, behoord tot de voorwaarden van het partnership.

Naast het Silver partnership heeft DDi de competentie van Silver Midmarket Solution Provider behaald. Dit betekend dat het softwarebedrijf heeft bewezen in staat te zijn tot het verstrekken van kritieke infrastructuuroplossingen voor middelgrote bedrijven, gebaseerd op de meest recente Microsoft desktop, bedrijfsbeheer en servertechnologieën en daarnaast ondersteuning kan bieden bij unieke uitdagingen.

Met het recht op extra technische ondersteuning en training door Microsoft blijft de organisatie steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Allemaal elementen van het Microsoft partnership waardoor de organisatie nog beter in staat is zijn klanten te bedienen en een deskundige en betrouwbare partner te zijn.

Rate this post

Print Friendly