Hoofddorp, 2 september 2013 – OpenText, een wereldwijde marktleider op het gebied van Enterprise Information Management (EIM), heeft industrieveteraan Jonathan Hunter benoemd tot executive vice president of worldwide field operations. In deze functie is Hunter verantwoordelijk voor het leiden van OpenText’s wereldwijde sales-, services- en channelexpansie in de EIM-markt. Als lid van het Executive Leadership Team van OpenText zal Hunter rechtstreeks rapporteren aan OpenText President en CEO Mark J. Barrenechea.

“Jon is een transformationele leider die onze wereldwijde expansie en nieuwe zakelijke kansen op het gebied van ons EIM en Cloud portfolio zal stimuleren”, zei OpenText CEO Mark J. Barrenechea. “Jon brengt passie, energie en veel ervaring binnen om field organisaties van wereldklasse op te bouwen die zich richten op zowel nieuwe omzet als klantsucces. Hij komt bij OpenText op het moment dat we een versnelling hoger schakelen naar een enerverende agenda met productinnovaties ”

“Dit is het moment voor bedrijven om competitief voordeel te behalen in een nieuwe digitale economie door te investeren in EIM en in OpenText”, stelt Hunter. “Informatie is de levensader van een organisatie. Het geeft inzicht in innovatie in productontwikkeling, marketing, sales en services om te komen tot nieuwe bedrijfsgroei en bottom-line business impact. De visie van OpenText en de EIM-oplossingensuite zijn perfect afgestemd op de behoefte van hedendaagse ondernemingen door de kracht van informatie in te zetten om innovatie te stimuleren. En met OpenText’s wereldwijde schaal en sterke partnerkanaal ben ik zeer optimistisch over onze kansen in 2014.”

Hiervoor was Jon senior vice president en general manager Noord-Amerika bij CA Technologies. In die rol gaf Hunter leiding aan meer dan 1300 sales professionals, marketing en services van CA’s grootste multi-miljard dollar divisie. Hunter transformeerde CA’s verkoopmodel naar een nieuw salesgericht programma van ’customer executive relationships’ met de focus op zakelijke resultaten in plaats van technologie. Tijdens zijn dienstverband behaalde Hunter nieuwe groei door versnelde omzet uit licentie-inkomsten en zorgde hij voor een overgang naar nieuwe omzet voor CA in managed services en de Cloud.

 

Rate this post

Print Friendly