Haarlem, 21 augustus 2013 – PIANOo en Docufacts organiseren samen de Marktupdate Printers & Multifunctionals 2013. Deze Marktupdate is bedoeld voor organisaties die door middel van aanbestedingen kopieer, – print en multifunctionals inkopen en geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken in deze branche. De bijeenkomst wordt gehouden op 3 oktober bij Zaamen in Haarlem.

Inkopers in één dag volledig geïnformeerd over marktontwikkelingen en aanbestedingsaspecten afdrukapparatuur

Voor inkopers van publieke organisaties is het inkopen van print- en kopieerapparatuur geen dagelijkse kost, terwijl inzicht in de marktontwikkelingen en mogelijkheden veel invloed hebben op het definiëren van de inkoopvraag en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Denk aan kostenreductie, duurzaamheidsverbetering en ondersteunen van ontwikkelingen als Het Nieuwe Werken (HWN) en Bring Your Own Device (BYOD). Ontwikkelingen, die invloed hebben op het bestek en de uit te vragen functionaliteit en die naast hardware – en softwarecomponenten een steeds nadrukkelijker rol spelen.

Inspelen op actualiteit

Tijdens de Marktupdate worden de inkopers geïnformeerd over de actuele ontwikkelingen, de consequenties voor de aanbesteding en hoe zij daarop kunnen inspelen in het bestek. Tijdens de dag is er volop ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Gericht op inkopers

De marktupdate is alleen toegankelijk voor organisaties die werkzaam zijn in de publieke sector en inkopen door middel van (europees) aanbesteden. De bijeenkomst is specifiek gericht op medewerkers inkoop, facilitair en ict welke betrokken zijn bij het aanbestedingsproces. Er zijn geen vertegenwoordigers van leveranciers bij de Marktupdate aanwezig.

Onderwerpen

Tijdens de marktupdate zullen de volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Trends en ontwikkelingen
  • Realiseren van kostenreducties
  • Realiseren duurzaamheid doelstellingen
  • Inzicht in de hardware, software en servicecomponenten
  • Invloed van veranderingen, waaronder Het Nieuwe Werken
  • Invloed van Digitaliseringprogramma overheid 2017
  • Toepassen van de nieuwe aanbestedingswet
  • Mogelijkheden van gezamenlijk aanbesteden
  • Emvi / gunningcriteria / prijsmodellen

Marktdossier

Medio november wordt ter aanvulling op de bijeenkomst het ‘Marktdossier Printers & Multifunctionals 2013’ gepubliceerd. Het marktdossier is een waardevolle informatiebron voor de inkoper en geeft inzicht in de belangrijkste trends en ontwikkelingen, op de markt beschikbare oplossingen en de aanbieders van deze oplossingen. De deelnemers zullen het Marktdossier gratis ontvangen.

Meer informatie en aanmelden

Deelname is gratis, maar aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Maximaal 2 deelnemers per organisatie.

[btn link=”http://www.pianoo.nl/actueel/agenda/marktupdate-printers-multifunctionals-2013-voor-aanbestedende-diensten” color=”grey” size=”size-xxl”]Aanmelden (via PIANOo)[/btn]

 

Datum en locatie

De marktupdate wordt gehouden op donderdag 3 oktober 2013 bij Zaamen aan de Nieuwe Gracht 3 in Haarlem. Zaamen ligt op 5 minuten afstand van NS station Haarlem.

Ontvangst is vanaf 10.00 uur en de bijeenkomst wordt rond 16:30 afgesloten met borrel en rondvaart op de Haarlemse grachten.

 

Rate this post

Print Friendly