Berlijn, 22 augustus 2013 – The Document Foundation (TDF) kondigt LibreOffice 4.0.5 aan voor Windows, OS X en Linux. Het is de vijfde minor release uit de stabiele LibreOffice 4.0 familie. Gebruikers van de LibreOffice 3.6 serie, die nu end-of-life is, wordt aangeraden om te upgraden.

In LibreOffice 4.0.5 zijn meer dan 90 bugs opgelost, waarvan veel op het gebied van de interoperabiliteit met bedrijfseigen bestandsformaten en besturingssystemen. Dankzij het werk van onze QA-vrijwilligers lost LibreOffice 4.0.5 ook een aantal regressies op van eerdere versies.

Nog onlangs hield de QA-gemeenschap zijn eerste bug-triage-competitie, waarin het aantal niet geclassificeerde en niet gecontroleerde bugs significant is teruggebracht. Dat heeft bijgedragen aan het nog betrouwbaarder vaststellen van de kwaliteit van LibreOffice.

LibreOffice Downloaden

– LibreOffice 4.1 kan per direct gedownload worden van de volgende pagina: http://www.libreoffice.org/download/.

– Overzichten van de wijzigingen zijn beschikbaar op de volgende pagina’s:  https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.0.5/RC1 (verbeterd in 4.0.5.1) en https://wiki.documentfoundation.org/Releases/4.0.5/RC2 (verbeterd in 4.0.5.2).

 

Rate this post

Print Friendly