ICT-consultancy bedrijf Ciber Nederland breidt haar samenwerking met OpenText uit. Ciber is door OpenText recentelijk verkozen tot OpenText Select Partner.

De benoeming door OpenText, leverancier van Enterprise Content Management (ECM) oplossingen, betekent dat beide organisaties de komende jaren nog intensiever gaan samenwerken rondom de ECM-producten van OpenText. Ciber heeft jarenlange ervaring met het implementeren van een breed assortiment aan ECM-producten. Het bedrijf signaleert een grote interesse voor ECM-producten en verwacht dat de vraag de komende jaren verder zal toenemen.

Om aan deze toenemende behoefte in de markt te kunnen voldoen, steekt Ciber op dit moment veel energie in het werven en opleiden van nieuwe professionals. Daarbij wordt zowel gezocht naar generieke OpenText ECM-professionals als naar specialisten op producten als StreamServe en SAP-specifieke oplossingen zoals SAP Invoice Management en Employee File Management.

“De nauwere samenwerking met OpenText is een logisch vervolg op onze groeiambities op het gebied van ECM en onze unieke marktpositie op het gebied van SAP-dienstverlening”, stelt Bart Thijs, Serviceline Manager ECM bij Ciber. “De eerste resultaten van deze samenwerking zijn al zichtbaar. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

“Wij zien de samenwerking met Ciber als een waardevolle aanvulling voor onze marktpositie in Nederland”, stelt Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText. “Met een omvangrijke ECM-serviceline, een marktleidende positie op het gebied van SAP-dienstverlening en een breed dienstenportfolio is Ciber prima in staat om volledige implementatietrajecten te leveren aan nieuwe en bestaande OpenText-klanten, waardoor deze een optimaal rendement zullen halen uit hun investering in OpenText-producten.”

 

Rate this post

Print Friendly