Konica Minolta introduceert de bizhub PRESS C8000e, de vernieuwde versie van de bizhub C8000. Dit printsysteem biedt een hogere performance en meer gebruikersgemak. De printer is geschikt voor commercieel drukwerk, print-for-pay en repro-afdelingen die op digitaal niveau meer willen groeien.

De bizhub PRESS C8000e maakt gebruikt van de nieuwste EFI-technologie, die nog sneller is en meer functionaliteiten heeft. Zo wordt ondersteuning geboden voor Windows 7, geautomatiseerde Microsoft-softwareupdates, VDP, PDF/VT-1 en 2, vereenvoudigde JDF-integratie en ‘inline job editing’. Daarnaast is het proces voor het toevoegen van nieuwe media aan de papiercatalogus gestroomlijnd en vereenvoudigd. Dit zorgt voor minder fouten en daarmee minder tussenkomst van een printoperator. Dankzij de snelle verwerkingskracht en productiviteitsverbeteringen zijn de digitale printsystemen bijzonder geschikt voor omgevingen waarin snelheid en kwaliteit een vereiste zijn.

Een groot voordeel van de bizhub PRESS C8000e zijn de verbeterde media-mogelijkheden. Hierdoor zijn de systemen nog flexibeler voor de gebruiker. Konica Minolta speelt in op de behoefte van klanten door constant verbeteringen aan te brengen aan de gehele productlijn en hiermee de klanttevredenheid te verhogen.

“We stellen regelmatig de toekomstige behoeften in de markt vast”, aldus Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta. “De introductie van de vernieuwde bizhub PRESS C8000e toont aan dat we altijd naar onze klanten luisteren en ons uiterste best doen om aan hun behoeften te voldoen.”

 [btn link=”http://www.konicaminolta.eu/fileadmin/content/eu/Business_Solutions/Products/Production_Printing/bizhub_PRESS_C8000e/PDF/bizhub_PRESS_C8000e_Datasheet.pdf” color=”grey” size=”size-xxl”]Brochure C8000e[/btn]

Rate this post

Print Friendly