Xerox Nederland heeft zich (opnieuw) verbonden aan Xplor Nederland. Met ingang van 1 augustus 2013 is een kennissamenwerking tot stand gekomen tussen beide organisaties. Met sponsoring en actieve ondersteuning zal Xerox een positieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het kennisplatform van Xplor Nederland in de document- c.q. communicatieketen. Deze keten kenmerkt zich door de voortschrijdende digitalisering van de communicatie en de uitgebreide mogelijkheden van de communicatiekanalen.

Volgens Rob Stokmans, marketing manager production systems & solutions bij Xerox: “Voor Xerox (Nederland) is Xplor Nederland de laatste tijd weer een belangrijk platform geworden, omdat we een aantal ingrijpende veranderingen in de documentmarkt zien. Jaren geleden was Xplor Nederland voor ons als leverancier een cruciaal platform vanwege de omschakeling van impact printing naar laserprinting. De ervaringen van gebruikers en leveranciers die via het Xplor Nederland platform werden gedeeld, bleken zeer nuttig en leerzaam te zijn.

Nu zie je weer een aantal belangrijke, en op dit moment nog relatief complexe, ontwikkelingen waarvoor Xplor Nederland wederom een belangrijk kennisplatform is. Denk daarbij qua printing aan de omschakeling van het in-printen van voorgedrukte documenten naar een echte ‘white paper factory’. “

Naast de directe betrokkenheid en inbreng van kennis en kunde van de Xerox organisatie op het gebied van de document- c.q. communicatieketen zal Xerox ook vooraanstaande relaties in staat stellen om aan te sluiten en deel te nemen in het Xplor Nederland-netwerk.

Over Xplor Nederland

Xplor Nederland is het grensverleggend platform voor documentprofessionals. Xplor Nederland vormt een actieve netwerk- en kennisorganisatie voor alle professionals uit de wereld van het document en richt zich op de Document Life Cycle: compositie, productie en logistiek van fysieke en digitale documenten.

De vereniging telt ca. 250 leden en is aangesloten bij Xplor International.

Vind meer informatie over Xplor Nederland op www.xplor.nl.

 

Rate this post

Print Friendly