Sharp heeft met haar multifunctionele printers MX-7040N en MX-M904 twee top ‘Picks’ verdiend van Buyers Laboratory LLC (BLI), de toonaangevende onafhankelijke beoordelaar van producten en oplossingen voor document imaging.

De Pick-awards van BLI worden halfjaarlijks toegekend aan hardware- en softwareproducten die tijdens de uitgebreide evaluaties van deze instantie als beste worden getest. Bij de beoordeling wordt op diverse prestatiefactoren gelet die van belang zijn voor kopers. Sharp werd in de categorieën high-end kleuren apparatuur en monochrome apparatuur bekroond voor de Sharp MX-7040N met 70 ppm en de Sharp MX-M904 met 90 ppm.

“Deze modulaire apparaten zijn bijzonder veelzijdig”, licht Pete Emory, BLI Manager Lab Testing, toe. “De machines kunnen voor kantoorgebruik worden geconfigureerd, maar het is ook mogelijk ze op te schalen voor lichte productieomgevingen. Dankzij de voortreffelijke functies voor papierverwerking kunnen ze ook daar uitstekend functioneren.”

“We zijn er trots op dat onze nieuwe zwart-wit en kleuren-MFP’s door BLI als ‘beste in hun soort’ worden aangemerkt”, aldus Wilbert Hendriks, Manager Product Marketing bij Sharp Electronics Benelux. “Onze unieke afwerkingsfuncties maken zowel de MX-7040N als de MX-M904 geschikt voor de meest veeleisende afdelings-, print-for-pay en print-on-demand omgevingen. De erkenning van een vooraanstaande organisatie in de industrie als BLI onderstreept Sharp’s positie binnen de lichte productieomgevingen en bevestigt dat we producten van de hoogste kwaliteit leveren.”

MX-7040N

Het ultrasnelle kleurendocumentsysteem MX-7040N behaalde de kwalificatie ‘Highly Recommended’ van BLI en won de Pick voor ‘Outstanding 61- to 70-ppm A3 Colour MFP’.

Dit documentsysteem maakt optimaal gebruik van Sharp’s vernieuwende gebruikersinterface en biedt een zeer snelle afdrukproductie gecombineerd met een verbeterde afdrukkwaliteit, kleurconsistentie en productiviteit. De MX-7040N combineert de eenvoud van touchscreen-menunavigatie met uitgebreide multi-tasking functies.

MX-M904

Ook het monochrome documentsysteem MX-M904 verdiende het label ‘Highly Recommended’ van BLI en won de Pick voor ‘Outstanding 90+ ppm A3 Monochrome MFP’. Deze machine heeft een snelheid van 90 ppm en biedt geavanceerde functies, waaronder een luchtondersteund papierinvoersysteem voor een grotere betrouwbaarheid en betere mediaondersteuning, en modulaire afwerkingsopties als professioneel vouwen en creëren van boekjes.

Dankzij het flexibele modulaire ontwerp zijn uiteenlopende configuraties voor papierverwerking en -afwerking mogelijk, van het standaard afdrukken en kopiëren van hoge volumeopdrachten tot en met geavanceerde vouw- en boekproductiefuncties. Met de beschikbare optie voor drievoudige luchtondersteunde papierverwerking biedt het systeem een zeer hoge betrouwbaarheid en is het nagenoeg onderhoudsvrij.

Rate this post

Print Friendly