BCT, leverancier op het gebied van Enterprise Information Management, kondigt de komst van een nieuwe oplossing aan: Elemenz Home. Deze oplossing is speciaal ontwikkeld voor kleinere woningcorporaties met minder dan 30 fte. “Woningcorporaties hebben te maken met een groeiende documentenstroom en dan is goed documentbeheer noodzakelijk. Steeds meer corporaties kiezen daarom voor een digitaliseringsslag, zodat ze informatie zowel intern als naar hun huurders en leveranciers toegankelijker maken”, zegt Paul Gijzen, accountmanager woningcorporaties bij BCT.

Elemenz Home is specifiek gericht op kleinere organisaties, die de voordelen van een document management systeem willen combineren met een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing. Elemenz Home biedt ondersteuning voor de unieke werkprocessen van woningcorporaties. Zo is de structuur ingericht op het archiveren van en zoeken naar documenten op het niveau van huurders, verhuureenheden, complexen, personeelsleden, leveranciers en projecten. Daarbij worden unieke koppelingen gemaakt zodat dubbele registratie niet meer nodig is.

Elemenz Home is vanaf augustus verkrijgbaar. Op maandag 19 augustus om 10.00 vindt een kostenloos webinar plaats over deze nieuwe oplossing. BCT nodigt geïnteresseerden graag uit om zich aan te melden.

 [btn link=”http://www.bct.nl/nl/branches/woningcorporaties/elemenz-home” color=”grey” size=”size-xxl”]Lees meer…[/btn]

Rate this post

Print Friendly