’s-Hertogenbosch, 31 juli 2013 – Ricoh is bekroond met de Leadership Award 2013 van de Managed Print Services Association (MPSA) in de categorie ‘Best Direct Managed Print Services Plus Provider’ van de sector Managed Print Services. Er is door de organisatie vooral gekeken naar kerncompetentie (omvang van het aanbod en probleemoplossend vermogen), casestudy (details van best practices en feedback van klanten) en differentiatie voor het bepalen van de winnaar. De prijs werd gisteren uitgereikt tijdens het ChannelCon-event van CompTIA in Orlando.

Volgens de MPSA is een ‘Direct Managed Print Services Plus Provider’ een organisatie die Basic Managed Print Services verkoopt en direct of indirect eigendom is van een fabrikant en daarnaast aanvullende oplossingen biedt voor documentbeheer, document workflow en/of processen voor zakelijke documenten.

Ricoh is dit jaar gekozen uit een groot aantal kandidaten uit de hele wereld. “De concurrentie in deze categorie was dit jaar heviger dan ooit en de jury stond voor een lastige taak”, aldus Kevin DeYoung, vicepresident van de Managed Print Services Association. “Dat het een grote eer is om als beste te worden beschouwd, is een understatement. Ricoh kan trots zijn op de manier waarop het zich van alle andere in deze categorie onderscheidt.”

Ricoh’s Managed Document Services helpt steeds meer organisaties om duurzaam betere prestaties te leveren bij het digitaliseren van informatie, het stroomlijnen van workflows en het sneller aanbieden van de juiste informatie aan de juiste mensen op het juiste moment.

Ricoh is onlangs ook genoemd als leider in wereldwijde Managed Print Services (MPS), volgens de nieuwe analyse gepubliceerd in ‘IDC MarketScape: Worldwide Managed Print and Document Services 2013 Hardcopy Vendor Analysis’. Daarnaast heeft Ricoh een positie in het ‘leiderskwadrant’ in het jaarrapport van Gartner: ‘Magic Quadrant: Managed Print Services Worldwide’ en is Ricoh in de mondiale top drie geëindigd in het Gartner-rapport van 2012 ‘Competitive Landscape: Managed Print Services, Worldwide’.

Ricoh wordt ook genoemd als leider in het rapport ‘The Forrester Wave: Managed Print Services, Q2 2012’. Forrester heeft Ricoh en het Ricoh-programma voor Managed Document Services (MDS) de hoogst mogelijke cijfers gegeven voor ‘technology and solution ownership’, ‘enterprise print support’, en ‘MPS market experience’ (eigendom van technologie en oplossingen, print support voor ondernemingen en MPS-marktervaring). Recentelijk is Ricoh nog uitgeroepen tot marktleider in een rapport van Quocirca, ‘Managed Print Services (MPS) Landscape, 2013’.

 

Rate this post

Print Friendly