Amsterdam, 23 juli 2013 – Konica Minolta heeft haar kleurenmultifunctionals, de bizhub C654e en bizhub C754e, onlangs vernieuwd. De vernieuwde multifunctionals vergroten de efficiëntie, optimaliseren productiviteit en verlagen kosten voor bedrijfsomgevingen. Met snelheden van 60 (kleur) en 65/75 (zwart-wit) pagina’s per minuut, zijn beide printers goed inzetbaar binnen grote productieafdelingen, gecentraliseerde kantoren en repro-afdelingen (CRD’s).

Ondanks dat eerdere versies van de bizhubs al door BLI erkend zijn met een Outstanding Achievement Award, wilde Konica Minolta de algehele workflow-performance van de bizhub C654e en C754e verbeteren, voornamelijk door het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid. Dit is terug te zien in de vernieuwing van het gebruikerspaneel dat nu nog intuïtiever is. Daarnaast zijn er functies toegevoegd aan de reeds aanwezige multi-touchfuncties, zoals de ‘pinch in pinch out’. Hiermee kan de eindgebruiker eenvoudig op documenten inzoomen om de inhoud gedetailleerder te bekijken of om informatie te lezen op interne of externe websites. Ook is er een ‘drag and drop’-functie geïmplementeerd om opgeslagen MFP-documenten snel en eenvoudig te verplaatsen naar de vereiste functie, zoals printen, kopiëren of verzenden, maar ook om bijvoorbeeld de paginavolgorde te veranderen. Verder kunnen gescande documenten dankzij de rotatiefunctie worden gedraaid.

De gebruikersinterface van het paneel is eenvoudig aan te passen aan de wensen en werkroutines van de klant. Daarnaast hebben de systemen de nieuwste i-opties, waarmee handmatige handelingen niet meer nodig zijn. Gebruikers kunnen rechtstreeks zoeken in documenten zoals docx, pptx, xlsx en pdf, e-mail bijlagen direct printen en inkomende faxen als PDF-bestand ontvangen. Dit maakt verdere conversie mogelijk zonder een PC te gebruiken nadat de scan is voltooid.

De bizhub C654e en C754e zijn ontwikkeld om klanten van IT-administratie te ontzien. Met het IWS-platform kunnen de bizhub C654e en C754e, dankzij de connectie met Sharepoint™, Google Apps™ en Evernote™, vanuit externe bronnen documenten scannen en printen. Daarnaast kunnen de systemen worden ingezet in Cortado ThinPrint-omgevingen. De bizhub C654e en C754e printen formaten van A6 tot SRA 3, maar ook aangepaste papiergroottes en banners met een maximale grootte van 1.200 x 297mm. Beide systemen kunnen papiergewichten van 52-300gsm aan en hebben een breed aantal afwerkingsopties, zoals nieten, perforeren, vouwen en het inbinden van boekwerken.

Ruud van Soest, Marketing Manager bij Konica Minolta: “De performance van multifunctionals wordt vaak gebaseerd op specificaties zoals de geprinte pagina’s per minuut of seconden. Toch is de performance altijd een wisselwerking tussen het systeem en de gebruiker. Daarom richt Konica Minolta zich op het verbeteren van intuïtieve gebruiksvriendelijkheid, waarbij de hardware en gebruikersperformance worden geoptimaliseerd. Deze gebruiksvriendelijkheid geldt voor de gehele Konica Minolta-productlijn.”

De bizhub C645e en C754e zijn vanaf heden leverbaar.

 

Rate this post

Print Friendly