Woerden, 25 juli 2013 – Xtandit, de grootste onafhankelijke Xerox-partner in Europa, is door de Managed Print Services Association (MPSA) beloond met twee internationale awards voor haar aanbod in managed print services (MPS). Xtandit ontving de award voor Best Regional Managed Print Service Provider en is daarmee de eerste Europese reseller die deze titel krijgt toegekend. De tweede, meest prestigieuze award is die van Best Independent Managed Print Services Plus Provider. Daarmee erkent de MPSA Xtandit als de beste onafhankelijke aanbieder met het meest brede aanbod in MPS, aangevuld met documentmanagement, documentworkflow en de optimalisatie van zakelijke documentprocessen.

“De jury van de MPSA Leadership Awards had het erg lastig dit jaar. Het niveau van de inschrijvingen was hoger dan ooit. Dat is extra winst voor het MPSA lidmaatschap en onze evoluerende industrie op wereldwijde schaal”, aldus Greg Walters, president van de MPSA. “Xtandit scoorde bijzonder hoog op hoe zij is getransformeerd naar een managed services georiënteerde organisatie, de wijze waarop de fases van managed print services zijn geoperationaliseerd, en de ervaring die ze heeft met het optimaliseren van documentprocessen. Daarmee is Xtandit een terechte winnaar van beide awards en een voorbeeld voor andere managed services providers. Als iemand de toekomst van MPS wil zien, kan diegene kijken op de lijst van de winnaars.”

Edwin Jongsma, commercieel directeur van Xtandit: “We zijn enorm trots op de internationale erkenning van onze visie en ons brede aanbod op het gebied van MPS en de uitvoering ervan. Als eerste Xerox-partner wereldwijd en eerste reseller in Europa is het een eer om deze MPSA-awards in ontvangst te mogen nemen. Het bevestigt de leiderschapspositie van Xtandit in het MPS-landschap. De twee awards zorgen ervoor dat we extra gemotiveerd zijn om deze leiderschapspositie vast te houden en in samenspraak met onze klanten verder uit te bouwen.”

Wilco van Bezooijen, Country General Manager European Channels Group van Xerox Nederland: “Ook voor Xerox is dit erg goed nieuws. De erkenning van het MPS-aanbod van Xtandit is ook een erkenning van de Xerox Partner Print Services (XPPS). Dat Xtandit zo uitstekend presteert, betekent voor ons niet alleen een groei van onze eigen business, het zorgt ook voor extra loyaliteit voor Xerox als merk. We kunnen bovendien een steeds betere gesprekspartner voor onze resellers zijn. Xtandit geeft ons al jaren extra inzicht in wat het MKB beweegt. Dit draagt heel concreet bij aan onze continue investering in de optimalisatie van ons MPS-portfolio en het verder stroomlijnen van onze bedrijfsprocessen, met als doel de manier waarop partners met ons samen kunnen werken makkelijker te maken. We zijn dan ook blij dat deze awards samenvallen met de voortzetting van ons partnership voor de komende vijf jaar.”

De winnaars van de MPSA awards worden officieel erkend en ontvangen hun award tijdens de MPSA Leadership Awards Ceremony op 30 juli 2013 bij het CompTIA’s ChannelCon event in Orlando, Florida.

 

Rate this post

Print Friendly