Amstelveen, 25 juli 2013 – Canon Europe – wereldwijd marktleider in imaging-oplossingen – heeft van onderzoekorganisatie Buyers Laboratory Inc. (BLI) zeven onderscheidingen ontvangen tijdens de Summer 2013 Awards. Imaging-producten uit het zakelijke portfolio van Canon zijn bekroond met deze onderscheidingen na uitgebreide tests in het laboratorium van BLI. Canon ontving zes ‘Pick’ Awards en een ‘Outstanding Achievement’ Award.

De volgende Canon-printers zijn bekroond met Summer 2013 ‘Pick’ Awards:

  • De Canon imageRUNNER ADVANCE 500i ontving een ‘Pick’ Award voor Outstanding A4 Monochrome MFP for Large Workgroups (Superieure monochroom A4 MFP voor grote werkgroepen)
  • De Canon imageRUNNER ADVANCE C5235i en imageRUNNER ADVANCE C5240i kregen een ‘Pick’ Award voor Outstanding 31- to 40-ppm A3 Colour MFPs (Superieure 31 – 40 ppm A3 kleuren MFP’s)
  • De Canon imageRUNNER ADVANCE C5250i is bekroond met een ‘Pick’ Award voor Outstanding 41- to 50-ppm A3 Colour MFP (Superieure 41 – 50 ppm A3 kleuren MFP)
  • De Canon imageRUNNER ADVANCE 6265i ontving een ‘Pick’ Award voor Outstanding 61- to 70-ppm A3 Monochrome MFP (Superieure 61 – 70 ppm A3 monochroom MFP)
  • De Canon imageRUNNER ADVANCE 6275i kreeg een ‘Pick’ Award voor
  • Outstanding 71- to 80-ppm A3 Monochrome MFP (Superieure 71 – 80 ppm A3 monochroom MFP)
  • De Canon imageRUNNER ADVANCE C5255-serie is onderscheiden met een ‘Outstanding Achievement’ Award voor efficiënt energiegebruik.

De Canon imageRUNNER ADVANCE 500i A4 MFP is bekroond met een BLI Summer ‘Pick’ Award vanwege haar ‘uiterst grote betrouwbaarheid’ en uitstekende productiviteit, gebruiksvriendelijkheid en de veelzijdigheid van het MEAP-webplatform. Dit platform maakt integratie mogelijk met een reeks software-oplossingen van Canon en andere partijen. In verschillende snelheidsklassen ontvingen Canon’s A3 imageRUNNER ADVANCE-systemen prijzen voor kleuren- en zwart-wit printers. Deze zijn toegekend vanwege de hoge betrouwbaarheid, perfecte scanfunctionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en hoge printkwaliteit.

Naast de ‘Pick’ awards is Canon’s imageRUNNER ADVANCE C5255-serie onderscheiden met een BLI ‘Outstanding Achievement’ Award en een vijf-sterrenbeoordeling voor het efficiënte energiegebruik, dat tijdens tests van BLI lager dan gemiddeld was. De systemen in de imageRUNNER ADVANCE C5255-serie tonen aan dat ze sneller dan gemiddeld vanuit de Sluimer-modus gereed voor gebruik zijn en beschikken over aanvullende functies- zoals job review en proofing – om verspilling van onder meer papier te verminderen.

Naadloze integratie apparatuur en software

“De strategie van Canon is gericht op het realiseren van toegevoegde waarde voor klanten en partners door de naadloze integratie van apparatuur en software. Op deze wijze vergroot zij het onderscheidend vermogen van haar tweede generatie imageRUNNER ADVANCE-aanbod”, zegt Idris Shogbanmu, European Technical Specialist for Solutions bij BLI. “De 500i stelt gebruikers in staat flexibel en mobiel te werken doordat zij kunnen printen met programma’s en apps die geschikt zijn voor Google Cloud Print. Daarnaast kunnen zij scannen en printen vanaf een iPad, iPhone en mobiele apparaten met Android. Beheerders zijn in staat de 500i centraal te beheren en van afstand te monitoren of te configureren om uitval te minimaliseren.”

“Wij zijn erg trots op de erkenning die we van BLI krijgen voor de uitstekende prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid van onze MFP’s”, vertelt Francis Thornhill, European & UK Marketing Manager van Canon Europe. “Wij zijn erg blij dat zij de imageRUNNER ADVANCE 500i beschouwt als systeem voor flexibele en mobiele werkomgevingen. Uit ons recente onderzoek Office Insights komt de behoefte aan technologie die mobiel werken ondersteunt eveneens duidelijk naar voren. Ruim één op de drie organisaties stelt medewerkers in staat verbinding te maken met mobiele apparatuur. 43 procent is daarnaast overtuigd van de toegevoegde waarde die mobiel printen biedt[i]. De imageRUNNER ADVANCE 500i is uitstekend in staat om moderne en flexibele kantooromgevingen te ondersteunen.”

 

Rate this post

Print Friendly