Frankfurt am Main: Op 18 Juli ontving Docspro de “Kofax EMEA Partner of the Year award”. Na 2009 (Kofax Transform in Berlijn) was dit de tweede maal dat de ICT dienstverlener uit Alphen aan den Rijn de prestigieuze award kreeg uitgereikt. Dit keer ontving directeur Leo Schippers van Docspro de prijs op het Europese hoofdkantoor van Kofax in Frankfurt uit handen van Thomas Senger, Senior VP Software & Solutions EMEA.

De award wordt jaarlijks toegekend aan de partner die het grootste omzetvolume in de EMEA regio (Europe, Middle East & Africa) heeft gerealiseerd.

Met de toekenning van deze onderscheiding geeft Kofax blijk van haar waardering voor het inmiddels 15 jarige partnership met Docspro. De intensieve jarenlange samenwerking heeft er onlangs toe geleid dat Docspro de magische grens van 300 miljoen pagina’s aan uitstaande licenties op de producten uit het Kofax software portfolio heeft bereikt.

“Als de voorbije jaren één ding duidelijk is geworden dan is het dat Docspro een self supporting business partner is die haar gedrevenheid voor het vinden van de meest geschikte oplossing combineert met een enorme technische kennis. Docspro is daarmee een ideale solution provider voor onze klanten!” alsdus Thomas Senger.

“Wij ervaren deze award als een enorm compliment aan al onze medewerkers die dagelijks met groot enthousiasme hun ervaring en deskundigheid aanwenden bij de realisatie van de innovatieve en kostenbesparende oplossingen die wij voor onze klanten realiseren.” aldus Leo Schippers. “En wij danken uiteraard ook Kofax voor de geweldige samenwerking. Het is mede te danken aan die samenwerking en de uitstekende softwareproducten in het Kofax portfolio dat we in staat zijn om steeds meer organisaties te overtuigen van de kracht en toegevoegde waarde van onze data capture oplossingen.” voegt Schippers daar nog aan toe.

 

Rate this post

Print Friendly